Svētdien Raunas novadā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Raunas novadā svētdien nodzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Svētdien ugunsdzēsēji steidzās uz Drustu pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies neapsaimniekotā ēkā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deg vienstāva neapsaimniekota guļbūves māja 180 kvadrātmetru platībā, šķūnis 200 kvadrātmetru platībā, siena ruļļi un kūla viena hektāra platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā suns. Pēc aptuveni sešām stundām šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajās brīvdienās reģistrēti 167 kūlas ugunsgrēki ar kopējo degšanas platību vairāk nekā 169 hektāri. Platības ziņā lielākie kūlas ugunsgrēki bija izcēlušies Rīgā, Liepājā un Ventspilī.

Svētdien saņemts izsaukums arī uz Grobiņas pagastu, kur dega pērnā zāle 500 kvadrātmetru platībā. Mēģinot nodzēst šo ugunsgrēku saviem spēkiem, tajā cieta cilvēks, kurš tika nodots mediķiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu