Izskan spekulācijas par Avicii iespējamo nāves iemeslu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Lai arī oficiāli pāragri mirušā zviedru dīdžeja Avicii (īstajā vārdā Tims Berglings) nāves cēlonis netiek atklāts, vairāki mediji izvirzījuši savas versijas par 28 gadus vecā talanta nāvi Omānā (valsts Arābijas pussalas austrumos), kur viņš bija devies atpūsties ar draugiem.

Jau vairākus gadus bija zināms par Avicii veselības problēmām, kuras bija radījusi pārmērīga alkohola lietošana. Viņam konstatēts aizkuņģa dziedzera iekaisums jeb pankreatīts. 2014. gadā dīdžejs pārcieta vairākas smagas operācijas - viņam izoperēts aklās zarnas piedēklis un žultspūslis. Drīz pēc tam dīdžejs paziņoja, ka pilnībā pārtrauc koncertturnejas.

Vēlāk dīdžejs atgriezās uz skatuves, taču, kā novērojuši aculiecinieki, bijis diezgan nomāktā garastāvoklī. 2016. gadā viņš sniedza interviju, kurā, tagad atskatoties, devis tādu kā savas karjeras un dzīves kopsavilkumu.

«Tas bija neticams ceļojums. Es sāku nodarboties ar mūziku 16 gadu vecumā. 18 gadu vecumā jau devos pasaules turnejā. Biju visā iekšā par 100 procentiem. Kad atskatos uz savu dzīvi, nodomāju - vai tiešām es to paveicu? Tas, manuprāt, bija labākais laiks manā dzīvē. Taču es par to arī samaksāju - daudz stresa, liela uzmanība... taču tas ir labākais ceļojums manā dzīvē,» viņš teicis izdevumam «Billboard».

Tenku portāls TMZ ziņo, ka uz Omānu, tās galvaspilsētu Maskatu, jau devies viens no Tima brāļiem Deivids Berglings, lai noskaidrotu brāļa nāves apstākļus.

Portāls arī ziņo, ka īsi pirms nāves Avicii pie viesnīcas, kurā bija apmeties, labprāt fotografējies ar faniem un izskatījies labā garastāvoklī.

Daudzas mūzikas zvaigznes sociālajos tīklos izteikušas līdzjūtību dīdžeja tuviniekiem. Ari popmūzikas karaliene Madonna, kura ar Avicii sadarbojās 2014. gadā.

So Sad....... So Tragic. Good Bye Dear Sweet Tim. ? Gone too Soon. #avicii

A post shared by Madonna (@madonna) on

Avicii nāk no slavenas zviedru ģimenes. Viņa mamma ir populāra aktrise Anki Lindena, arī tēvs ir aktieris Klass Berglings. Dīdžejam ir arī māsa Linda, kā arī divi brāļi Antons un Deivids.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu