Neērts jautājums: vai mazas krūtis vīriešiem šķiet mazāk seksīgas?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

«Vai mazas krūtis tiešām ir iemesls sievietei domāt, ka tāpēc viņa neizskatās gana iekārojama?»

«Tāpat kā vīriešiem ir svarīgs locekļa izmērs (un to lielo locekli vajag pašam vīrietim, sievietei tas nav nemaz labākais variants), arī mūsu pašapziņai vajag, lai krūtis ir skaistas.

Runājot par vīriešu gaumi, jāatceras, ka katram ir savs priekšstats par pievilcīgas sievietes tēlu.

Nevajadzētu ticēt pornogrāfijas industrijai, domājot - ja priekšā ir lielas bumbas, tad viss ir labi. Ja sieviete atbilst vīrieša priekšstatiem - viņa smaržo tā, kā viņam vajag, viņas raksturs ir tāds, kā viņam vajag, viņa izturas pret viņu tā, kā viņam vajag, - tad krūtis vīrietim galīgi nav pirmajā vietā. Ja vēl sieviete ir seksuāli atraisīta gultā, viņš vispār ir sajūsmā, un tu viņam patīc tāda, kāda esi! Ja sieviete kaunas par savām krūtīm un mīlējoties vēlas palikt krūšturī, tas gan vīriešiem nepatīk. Seksveikalos var nopirkt pikantus krūšturus, kas krūtis atbalsta no apakšas, un, ja šķiet, ka tas ir labs variants, droši jāvelk mugurā. Seksapģērbi jau tāpēc ir izgudroti, lai mēs, sievietes, varētu maskēt savus trūkumiņus. Jo atraisītāk un drošāk sieviete gultā izturas, jo ar lielāku prieku vīrietis pieņem visu, kas viņam tiek piedāvāts,» uz jautājumu žurnālā «Ieva» atbild seksa dzīves eksperte Rita Lasmane.

Vairāk par seksu lasi šīs nedēļās žurnālā «Ieva».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu