Noslēdzas «Vingruma maratons 2018»: uzzini rezultātus un balso!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vingruma klubs

Noslēdzies ikgadējais «Vingruma maratons», kurā 12 nedēļu garumā trenējās pieci censoņi: Raimonds, Ansis, Inga, Dace un Inese. Kā viņiem veicās, uzzini mentora kopsaucējā un, neaizmirsti nobalsot par savu favorītu līdz 23. aprīlim!

 
Foto: publicitātes foto

Normunds Rozenšteins «Vingruma maratons» mentors: kopsaucējs un balsošanas noteikumi!

Pēc rīkotāju ieceres uzvarētājs ir tas, kurš ir ar savu dalību maratonā, mērķtiecību un uzcītību būs panācis labus rezultātus savas fiziskas formas uzlabošanā un arī veselīga uztura paradumu apgūšanā, tad vēl arī iedvesmojis jūs, līdzjutējus uz labiem darbiem.

Rakstīt publiskas dienasgrāmatas un publicēt savus foto TV NET Egoiste lapās bija liels izaicinājums un uzdrošināšanās.

Ar dienasgrāmatām varat iepazīties šeit!

Foto: publicitātes foto

Ik divas nedēļas es dalībniekus svēru uz gudrajiem svariem, lai, sekojot tauku un muskuļu masas izmaiņām, varētu koriģēt slodzes vai uzturu - vislabāko rezultātu sasniegšanai. Ar maniem komentāriem un ieteikumiem maratona gaitā varat iepazītiesšeit.

Tātad, izejot finiša taisnē, pirms 12 nedēļu ilgušā maratona, visi pieci dalībnieki ir trasē. Īsumā mans vērtējums par katra veikumu.

BALSO PAR SAVU SIMPĀTIJU!

Kurš no tiem jūs vairāk uzrunā?

Uzvarētāju noteiks līdzjutēju balsojums.

Balsot varat šeit līdz 23.aprīļa plkst. 14:00!

Uzvarētājs balsojumā saņems Vingruma klubā 12 mēnešu abonementu, kuru tas varēs arī dalīt uz diviem pusgada vai četriem trīsmēnešu abonementiem un iesaistīt arī jūs veselīgās nodarbībās.

BALSO PAR SAVU SIMPĀTIJU!

 
Foto: Privātais arhīvs

Dace

Iesākumā bija 102,2, tagad 93,6 kg. Sadedzināti 8,1 kg tauciņu, jostasvieta – 7 cm , augšdelmi, apakšdelmi pa 2 cm, un vēl pa centimetriem vairākos uzmērījumos. Dace ir veiksmīgi turpinājusi iesākto gan pēc traumas, gan citām likstām, apgūst arī dejas soļus un rosina savējos līdzdarboties.

BALSO PAR SAVU SIMPĀTIJU!

Ar dienasgrāmatām varat iepazīties šeit!

 
Foto: Privātais arhīvs

Inese

Inese no 79,0 kilogramiem maratona nedēļās ir uzskaistinājusies uz 72,0 kg. Sadedzināti 6,8 kg tauciņu. Jostasvieta par 10 centimetriem, stilbiņi par 4 centimetriem slaidāki ! Precīzi pildīti treniņu un uztura ieteikumi un rezultāti ir garantēti!

Visām trim dāmām svara kritums ir panāks tikai uz tauciņu samazināšanas rēķina. Te augošā, te zūdošā muskuļu masa trešajā mēnesī atgriezās sākuma skaitļos. Vērojām, kad slodzes bija par daudz vai, pārlieku pievilkta tika diēta, muskulīši saplaka, bet citos posmos tie pieturēja ūdeni darba vajadzībām un uzbrieda. Turpinot nodarbības, līdzsvarojot uzturu atbilstoši slodzēm, viss nostājās savās vietās un labie rezultāti ir uzskatāmi.

BALSO PAR SAVU SIMPĀTIJU!

Ar dienasgrāmatām varat iepazīties šeit!

 
Foto: Privātais arhīvs

Ansis

No sākuma 109,3 kg šodien ir 103,8 kg. Izkausēti 4,5 kg tauciņu. Jostasvieta slaidāka par 10 centimetriem, bicepsi piebrieduši par pāris centimetriem. Vīrs kā ozols. Zinu, ka ģimeni un draugus jau aktīvi aģitē par visu veselīgo. Dzejas vārsmas pat sācis rakstīt. Jūtu, ka Ansis, ja reiz ko apņemas, tad pilda nopietni. Skaisti!

BALSO PAR SAVU SIMPĀTIJU!

Ar dienasgrāmatām varat iepazīties šeit!

 
Foto: Privātais arhīvs

Raimonds

Raimonda varējums kilogramu izteiksmē nav tas lielākais. No sākuma 89,2 kilogramiem, tagad ir 88,2 kg. Izkausēti 1,9 kg tauciņu. Jostasvieta par pāris centimetriem slaidāka, rokas stiprākas, kājas slaidākas. Raimonds ir veiksminieks. Iekļuva maratona dalībniekos pateicoties Anatolija Kreipāna aicinājumam SWH radio viļņos. Klubā satika slaveno sporta žurnālistu un kopīgi nofotografējās. Šajos mēnešos Raimonds ir kļuvis krietni vien stiprāks un izturīgāks. Apguvis veselīgu treniņu metodes un principus. Nav izlaidis ne treniņu. Veiksme iedvesmo!

BALSO PAR SAVU SIMPĀTIJU!

Ar dienasgrāmatām varat iepazīties šeit!

 
Foto: Privātais arhīvs

Inga

Uzsāka maratonu ar 116,4 kg. Nedēļa pirms finiša un ir 105,1 kg. Sadedzināti 11,4 kg tauciņu, jostasvieta par 10 cm slaidāka, augšdelmi un apakšdelmi zaudējuši 4 un 2 cm, stilbi 3 centimetrus.

Ingu es gribu īpaši paslavēt, jo zinu, cik grūti ir noticēt saviem spēkiem, kad ir izmēģinātas dažādas metodes, bet svars ir tikai pieaudzis jau kopš skolas laikiem. Inga uz rezultātu ir gājusi uzmanīgi, un arī pārliecinoši, radot darba kolēģu un līdzjutēju pulciņu, kas pievērsušies veselīgai sacensībai noieto soļu skaitīšanā un uztura izvērtēšanai. Tā turpināt!

BALSO PAR SAVU SIMPĀTIJU!

Ar dienasgrāmatām varat iepazīties šeit!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu