«TheRoom Live» viens no prominentākajiem Berlīnes tehno producentiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ikgadējā elektroniskās deju mūzikas resursa «TheRoom» notikumā «Live | We Move The Night» kurš norisināsies piektdien 20. aprīlī Rīgā jau pēc tradīcijas slepenā norises vietā uzstāsies prominentais Berlīnes tehno producents Martins Landskijs (Martin Landsky).

Katru aprīļa nogali par «TheRoom» norises vietu tiek izvēlēts lofts ar mājīgu jumta terasi vai galerija kaut kur Rīgas centra teritorijā. Muzejs vai privātmāja ar dārzu.

Berlīnes aizvadītā gadu desmita ievērojamākais tehno un underground house producents Martins Landskijs būs galvenais viesis 20. aprīļa «TheRoom Live» notikumā #wemovethenight kurš pēc tradīcijas notiks kādā slepenā vietā Rīgā.

Pasākumā uzstāsies arī Lietuvas dīdžeju duets Marius Ivanoff & Mindaugelis, kas pēc gada pārtraukuma atgriežas Rīgā ar ekskluzīvu uzstāšanos, kā arī Latvijas producents Electricano.

Norises vieta tiks izziņota piektdienas 20. aprīļa pēcpusdienā.

Iepriekšpārdošanā biļetes pieejamas šeit:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu