Ekstrasense Džūlija Vanga mainījusies līdz nepazīšanai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes, instagram/julie_vangreal

Populārā Krievijas TV šova «Ekstrasensu cīņas» 15. sezonas uzvarētāja, rīdziniece, modele, dzejniece, smaržu radītāja, dziedātāja, fotogrāfe un Haosa gars Džūlija Vanga mainījusies līdz nepazīšanai - viņa atvadījusies no garajiem matiem, kā arī gandrīz vispār nelieto kosmētiku un izvēlas vīrišķīgu apģērbu.

Kā informē Krievijas mediji, pēc uzvaras «Ekstrasensu cīņās» Vanga kardināli mainījusi izskatu - garās parūkas viņa iemainījusi pret dabiskiem un īsiem matiem, kā arī pamatīgi nokritusies svarā.

Lai arī ekstrasenses fani visā pasaulē ir pamatīgi noraizējušies par Vangas veselību, viņa steidz mierināt visus savus atbalstītājus, sakot: kopš viņa vairs nav modes industrijā un neviens viņai nenorāda, kā izskatīties un kādu apģērbu nēsāt, viņa beidzot jūtas laimīga.

2015. gada sākumā Sejas.lv sarunājās ar Džūliju Vangu - viņa par savu uzvaru «Ekstrasensu cīņās» izteicās šādi: «Es neuzvarēju, Haoss uzvarēja, un tas izdevās, pateicoties ikvienam, kurš mani mīl, kurš atbalstīja, neatkarīgi no pasaules malas, kurā atradās. Es mīlu visus, kuri mīl mani, un arī tos, kuri ienīst mani. Visi ir pelnījuši beznosacījuma mīlestību. Kā gan mīlestība var traucēt dzīvot? Man tā netraucē, tieši otrādi! Uzvaru veltu mīlestībai! Gribu teikt tikai vienu – jūs visi esat unikāli, neļaujiet sevi zombēt. Neļaujiet sev uzlikt dažādus uzvedības, izskata, perfektas profesijas, mīlestības šablonus. Jūs visi esat īpaši, paši esat savas dzīves saimnieki!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu