Tapusi dokumentāla filma par dziedātāju Noru Bumbieri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas Televīzija uzņēmusi dokumentālu filmu par dziedātāju Noru Bumbieru, kas pirmizrādi piedzīvos 19. aprīlī plkst.18 kinoteātrī «Splendid Palace», informēja Latvijas Televīzijas komunikācijas speciāliste Krista Luīze Priedīte.

Filmā izmantotas Bumbieres laikabiedru Raimonda Paula, Viktora Lapčenoka, Zigmāra Liepiņa, Mirdzas Zīveres, Aijas Kukules, Margaritas Vilcānes, Žorža Siksnas un citu atpazīstamu personu liecības, arhīva materiāli, kā arī režisores Lindas Oltes veidoti inscenējumi, kuros iesaistījušies aktieri Dārta Daneviča un Niklāvs Kurpnieks.

Kinoteātrī «Splendid Palace» filma būs skatāma četros seansos no 22. aprīļa līdz 26. aprīlim, savukārt dziedātājas dzimtajā pilsētā Jelgavā tā tiks izrādīta 2. maijā plkst.19. Pirms pirmizrādes norisināsies arī tikšanās ar filmas radošo komandu.

Līdzās Oltei filmas veidošanā iesaistījies scenogrāfs Sandijs Semjonovs, vadošais operators Andris Priedītis un fotogrāfs Jānis Eicēns. Filmu producējusi Latvijas Televīzijas Kultūras raidījumu redakcijas vadītāja Ieva Rozentāle un Artis Dobrovoļskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu