Dveina Džonsona grāvējs «Postītāji» iekaro ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Mega Agency

Ziemeļamerikas kinoteātrus iekarojusi aktiera Dveina Džonsona (Dwayne Johnson) filma «Rampage» («Postītāji») - asa sižeta zinātniskās fantastikas trilleris, kas tapis pēc pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu videospēles motīviem, ziņo «collider.com».

Filma, kuru režisējis Breds Peitons («Sanandreasa lūzums», «Ceļojums uz Noslēpumu salu 3D»), nedēļas griezumā iekasējusi 34,5 miljonus dolāru. Citās lomās – «Oskara» nominante Naomi Herisa («Mēnesgaisma»), Džefrijs Dīns Morgans (seriāls «Staigājošie miroņi»), Džo Manganelo (seriāls «Īstās asinis») un Mālina Okermane («Sargi»).

Anotācija: Primatologs Deiviss labprātāk uzturas dzīvnieku, nevis cilvēku sabiedrībā, un ciešākā draudzība viņu saista ar gorillu, par kuru viņš rūpējies kopš mazotnes. Taču nelikumīgu ģenētisko eksperimentu rezultātā mierīgais pērtiķis tiek pārvērsts par milzīga auguma agresīvu mutantu, turklāt izrādās, ka viņš nav vienīgais modificētais dzīvnieks. Kamēr jaunradītie plēsēji siro pa Ziemeļameriku, iznīcinot savā ceļā pilnīgi visu, Deiviss cenšas novērst globālo katastrofu un glābt mežonīgo zvēru, kas reiz bija viņa draugs.

Pagājušās nedēļas līderis - šausmu filma «Klusā pasaule» («A Quiet Place») ar godalgoto aktrisi Emīliju Blantu galvenajā lomā, numur 2.

3. vietā vēl viena šausmu filma «Truth or Dare».

Pēc pasaules bestsellera motīviem uzņemtā slavenā režisora Stīvena Spīlberga (Steven Spielberg) režisētā jaunā piedzīvojumu fantastikas filma «Spēle sākas» («Ready Player One») numur 4. Iekasēti 11,2 miljoni.

Top5 noslēdz komēdija «Blockers», kurā vecāki cenšas izsekot savu pusaudžu neprātībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu