Rīgas degvielas cenas šonedēļ stabilas, Viļņā aug, bet Tallinā sarūk

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Baltijas valstu galvaspilsētās arī aizvadītajā darba nedēļā bija vērojamas atšķirīgas degvielas cenu tendences. Kamēr Viļņā degvielas cenas augušas, Tallinā tās samazinājušās, bet Rīgā tās bijušas nemainīgas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Par spīti cenas kritumam dārgākais 95.markas benzīns arī šajā piektdienā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet Viļņā - zemākā.

Rīgā arī šajā nedēļā 95.markas benzīna cena «Circle K» degvielas uzpildes stacijās bijusi stabila - 1,262 eiro par litru. Tāpat dīzeļdegvielas cena nav mainījusies un bija 1,182 eiro par litru.

Tikmēr Viļņā gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena «Circle K» degvielas uzpildes stacijās pēc trīs nedēļu krituma pieaugusi par 0,2% - līdz attiecīgi 1,199 eiro un 1,13 eiro par litru.

Savukārt Tallinā šajā nedēļā «Circle K» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kritusies par 1,6% un bija 1,318 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājusies par 3,9% - līdz 1,248 eiro par litru.

Autogāzes cena gan Rīgā, gan Tallinā šajā nedēļā nav mainījusies un bija attiecīgi 0,499 un 0,649 eiro par litru. Taču Viļņā autogāzes cena kāpusi par 0,7% - līdz 0,553 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu