LTRK ievēlējusi četrus jaunos viceprezidentus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) padome ceturtdien vienbalsīgi ievēlējusi četrus jaunos viceprezidentus, informēja LTRK.

LTRK viceprezidenti turpmāk būs «Lattelecom» pārstāve un nodokļu eksperte Elīna Rītiņa, Jelgavas Tirgotāju asociācijas vadītājs Imants Kanaška, Latvijas Kokrūpniecības federācijas vadītājs Kristaps Klauss un «Latvijas Dzelzceļš» prezidents Edvīns Bērziņš.

LTRK padomes pirmajā sēdē pēc vēlēšanām tika lemts par dažādiem jautājumiem, tostarp prezidija apstiprināšanu, kurā bez padomes priekšsēdētāja Aigara Rostovska turpmāk darbosies viceprezidenti, kā arī vairāki padomes locekļi - «ABLV Bank», kuras akcionāri nolēmuši sākt bankas pašlikvidāciju, līdzīpašnieks un padomes priekšsēdētājs, kā arī SIA «Nurmuiža Pils» pārstāvis Oļegs Fiļs, SIA «Eco Baltija grupa» valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs, SIA «SAF Tehnika» valdes priekšsēdētājs Normunds Bergs, «Milzu!» īpašnieks Enno Ence, SIA «Valpro» padomes loceklis Ģirts Rungainis.

«LTRK uzsāk jaunu darba posmu, tādēļ būtiski vienoties par turpmāko darbības modeli, lai lēmumi tiktu pieņemti maksimāli izdiskutēti un izsvērti, tādējādi demonstrējot savu kompetenci,» teica LTRK padomes priekšsēdētājs Rostovskis, norādot, ka LTRK ir būtiski turpināt attīstīties un augt gan skaitliski, gan kvalitātē.

LETA jau ziņoja, ka LTRK padomes priekšsēdētāja amatā šogad 20.martā uz nākamo trīs gadu termiņu ievēlēts līdzšinējais LTRK prezidents Aigars Rostovskis. Tāpat LTRK padomē ievēlēts arī Latvijas Kokrūpniecības federācijas izpilddirektors Kristaps Klauss, Cēsu uzņēmēju kluba prezidents Arkādijs Šuškins, «Eco Baltia grupa» valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs, «Deloitte Latvia» nodokļu plānošanas speciālists Kaspars Rumba un «RERE Grupa» valdes priekšsēdētājs Guntars Āboltiņš-Āboliņš.

LTRK ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība. LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju - intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu