Video: Mēģinot atdarināt Ronaldu fenomenālo sitienu, žurnālists nokļūst slimnīcā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

Pagājušajā nedēļā UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla mačā Madrides «Real» kluba portugāļu uzbrucējs Krištianu Ronaldu izcēlās ar akrobātisku sitienu un guva skaistus vārtus. Mēģinot to atdarināt, Argentīnas žurnālists traumējis kāju un nokļuvis slimnīcā, vēsta «Eurosport».

«Real» pagājušajā nedēļā izbraukumā ar 3:0 pārspēja Itālijas klubu Turīnas «Juventus». Vienus vārtus Ronaldu guva tā saucamajā šķērītē, ļoti augstā lēcienā ar kāju ieraidot bumbu pretinieku vārtos.

Šādu sitienu mēģinājis atkārtot Argentīnas žurnālists Manuels Sančess no televīzijas kanāla «El Doce». Tas viņam beidzās neveiksmīgi, jo tika traumēta kāja un nācās doties uz slimnīcu.

Argentīnas žurnālists Manuels Sančess
Argentīnas žurnālists Manuels Sančess Foto: Ekrānšāviņš no Instagram
Argentīnas žurnālists Manuels Sančess
Argentīnas žurnālists Manuels Sančess Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

«Real» trešdien savā laukumā uzņems «Juventus», cenšoties nosargāt pārsvaru, lai izcīnītu panākumu divu spēļu summā un iekļūtu UEFA Čempionu līgas pusfinālā. Spānijas klubs šo trofeju izcīnīja iepriekšējās divās sezonās.

Savukārt citā ceturtdaļfināla duelī atbildes spēli aizvadīs Minhenes «Bayern», kas mājās spēkosies ar Spānijas komandu «Sevilla». Pirms nedēļas izbraukumā Vācijas bundeslīgas čempionvienība uzvarēja ar 2:1.

UEFA Čempionu līgas pusfinālu otrdien sasniedza Itālijas klubs «AS Roma» un Anglijas premjerlīgas komanda «Liverpool».

Pusfināla pāru izloze notiks piektdien, savukārt cīņas par iekļūšanu finālā notiks aprīļa beigās un maija sākumā.

UEFA Čempionu līgas fināls paredzēts 26. maijā Ukrainas galvaspilsētā Kijevā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu