Šķīdoņa dēļ slēgta satiksme autoceļa Bauska-Aizkraukle posmā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vecumnieku novadā šķīdoņa dēļ slēgta satiksme uz autoceļa Bauska-Aizkraukle (P87) posmā no Bārbeles līdz Krīčiem, aģentūru LETA informēja VAS «Latvijas valsts ceļi» (LVC) pārstāvji.

Šo posmu var apbraukt pa autoceļu Vecumnieki-Nereta-Subate (P73) vai Ķekava-Skaistkalne (P89).

Šķīdoņa dēļ ir slēgti arī atsevišķi posmi uz vairākiem citiem autoceļiem. Vecumnieku novadā uz ceļa Valle-Sietiņi-Kurmene (V936) slēgts posms no Mežmuižas līdz Kurmenei, šo posmu var apbraukt pa autoceļu Vecumnieki-Nereta-Subate (P73) un Ozolaine-Skaistkalne-Straumes (V1003).

Tāpat Vecumnieku novadā uz ceļa Sietiņi-Ozoliņi (V940) slēgts posms no autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate (P73) līdz autoceļam Valle-Sietiņi-Kurmene (V936), šo posmu var apbraukt pa autoceļu Vecumnieki-Nereta-Subate (P73) un Ozolaine-Skaistkalne-Straumes (V1003).

Krustpils novadā slēgts posms uz ceļa Antūži-Krustpils (V782) netālu no Bērzaunes tilta, šo posmu iespējams apbraukt caur Variešiem vai pa pašvaldības ceļiem. Dobeles novadā ir slēgts ceļš Naudīte-Slagūne-Upenieki (V1129) visā tā garumā, šo posmu var apbraukt caur Dobeli un Anneniekiem. Balvu novadā slēgts ceļa Ruskulova-Bērzpils (V493) posms no Naglīšiem līdz reģionālajam ceļam Rēzekne-Gulbene (P36), šo posmu var apbraukt pa ceļiem Bērzpils-Tilža (V489), P48 un V462.

Slēgto posmu sakārtošanas darbi un satiksmes atjaunošana būs iespējama tad, kad šie ceļi apžūs, uzsvēra LVC.

Savukārt Autotransports direkcijas pārstāvji informēja, ka, ņemot vērā, ka slikto ceļa apstākļu dēļ satiksme posmā Valle-Bārbele tiek veikta pa apbraucamo ceļu, maršrutā Nr.7851 Jēkabpils-Bauska pasažieru apmaiņa uz nenoteiktu laiku netiks veikta pieturvietā «Krīči».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu