Holivudas aktieris Kveids atklāti par attiecībām ar Santu Auziņu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/santaauzina

Amerikāņu aktieri Denisu Kveidu (Dennis Quaid) kopš 2016. gada vieno romantiskas attiecības ar latviešu izcelsmes modeli Santu Auziņu, tomēr tikai tagad aktieris atklāti pastāstījis, kā jūtas attiecībās ar daiļo gaišmati.

Izdevumam «People» Kveids atklāj, ka, neraugoties uz 32 gadu starpību, abi lieliski saprotas. «Es jūtu, ka abi iekšēji esam viena vecuma. Kad es paskatos spogulī, es ieraugu sevi vecāku, nekā patiesībā jūtos, un tad padomāju - ak, man vienalga!» intervijā stāsta filmas «Diena pēc rītdienas» (The Day After Tomorrow) zvaigzne.

Santa ir aģentūras «Montage models» modele, kura par savu pašreizējo mājvietu sauc Londonu, bet sociālajos tīklos norādīts, ka viņas saknes meklējamas Kanādā.

Latviskais vārds un uzvārds, kā arī vairāki teksti sociālajos tīklos, kuri rakstīti latviešu valodā, liek domāt, ka modelei nav sveša arī Latvija.

Iepriekš Kveids bijis trīs reizes precējies, un viņam ir trīs bērni.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu