Viss, kas tev būtu jāzina par Keitas un Viljama trešo bērnu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/ Scanpix

Pagājušā gada septembrī Kembridžas hercogs un hercogiene paziņoja, ka ģimenei gaidāms pieaugums – viņu trešais bērns. Pārim jau ir dēls princis Džordžs (4) un meita princese Šarlote (2). Lai gan Midltone grūtniecības sākumā cieta no akūtiem rīta nelabumiem, kas liedza viņai pildīt savus karaliskos pienākumus, jau drīzumā viņa atgriezās publiskajā telpā, ziņo harpersbazaar.com.

 
Foto: PA Wire/PA Images/ Scanpix

Bērna dzimšanas laiks

Pagājušā gada rudenī Kensingtonas pils paziņoja, ka Kembridžas hercogienes bērniņš piedzims 2018. gada aprīlī. Bet kāds cits avots ir ziņojis, ka bērns gaidāms tieši 23. aprīlī.

Bērna dzimšanas diena būs tieši pirms princeses Šarlotes (2. maijs) un dažus mēnešus pirms prinča Džordža dzimšanas dienas (22. jūlijs). Bērna dzimšanas dienas mēnesis būs tas pats, kas karalienei Elizabetei II, kura ir dzimusi 21. aprīlī.

 
Foto: MEGA/ SIPA/ Scanpix

Bērna dzimums un vārds

Kensingtonas pils vēl nav paziņojusi, vai Viljams ar Keitu gaida meitenīti vai puisīti. Daži avoti vēsta – tas tāpēc, ka karaliskie vecāki šoreiz to atstās kā pārsteigumu.

Hercogs ar hercogieni pagaidām nav atklājuši arī vārdus, kādos varētu nosaukt bērnu. Bet karaliskās ģimenes fani jau liek likmes uz vārdu Mērija, Alise (prinča Filipa mātes vārds), Artūrs, Henrijs, Viktorija un Elizabete.

 
Foto: EMPICS Entertainment/ Scanpix

Bērna dzimšanas vieta

Princis Džordžs un princese Šarlote ir dzimuši Londonā, Svētās Marijas slimnīcā Padingtonā (Lindo spārnā). Ļoti iespējams, ka pāra trešais bērns arī dzims šajā pašā slimnīcā, un hercogs ar hercogieni jaundzimušo sabiedrībai parādīs, iznākot no slimnīcas, kā to darījuši ar abiem iepriekšējiem bērniem.

 
Foto: BACKGRID/ Scanpix

Bērna kārta uz troni

Hercoga un hercogienes trešais bērns sekos savu ģimenes locekļu pēdās, stājoties rindā uz britu karalisko troni: karaliene Elizabete II, princis Čārlzs (bērna vectēvs), princis Viljams, princis Džordžs un princese Šarlote. Kā ziņo laikraksts «The Telegraph», jaundzimušais «nobīdīs» princi Hariju uz sesto vietu rindā uz karalisko troni.

 
Foto: EMPICS Entertainment/ Scanpix

Paziņojums par bērna piedzimšanu

Bērna piedzimšana tiks paziņota uz molberta pie Bekingemas pils. Ievērojot karaliskās tradīcijas, pēc bērna piedzimšanas uz molberta tiks izlikta oficiāla vēstule ar bērna dzimšanas datiem – datumu un laiku, dzimumu un svaru.

Mūsdienās šāds paziņojums tiek nosūtīts arī plašsaziņas līdzekļiem, kā arī kopīgots sociālajos tīklos.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Kurš pēc skaita karalienes mazmazbērns

Jaundzimušais hercogu pāra bērns būs karalienes Elizabetes II sestais mazmazbērns. Karalienes mazmazbērni šobrīd ir: Savanna Filipsa (7), Isla Filipsa (5), Mia Greisa Tindala (4), princis Džordžs (4) un princese Šarlote (2).

 
Foto: AP/ Scanpix

Bērna karaliskais tituls

Saskaņā ar karalisko bērnu dzimšanas apliecībām Džordža pilnais vārds ir Viņa Karaliskā Augstība Kembridžas princis Džordžs Aleksandrs Luiss un Šarlotes pilnais vārds ir Viņas Karaliskā Augstība Kembridžas princese Šarlote Elizabete Diāna.

Ja Viljams un Keita sekos karaliskajām tradīcijām (ko viņi parasti arī dara), tad viņu trešā bērna tituls būs tādā pašā formātā: Viņa/Viņas Karaliskā Augstība Kembridžas princis/princese (vārds).

 
Foto: AP/ Scanpix

Bērna drošība

Kā ziņo kāds avots žurnālam «Us Weekly», Midltones pirms- un pēcdzemdību apartamenti slimnīcas Lindo spārnā, kas maksā vairāk nekā 9650 dolāru par dienu, ir rezervēti jau kopš marta vidus. Apsardze pārbauda šo istabiņu katru dienu. Informācijas avots piebilda: «Šī ir augstas drošības operācija.»

Kad hercogienei sāksies dzemdību sāpes, viņai ar princi Viljamu ir jādodas tieši uz dzemdību nodaļu, kas atrodas mazāk nekā divu jūdžu attālumā no Kensingtonas pils. Kā norāda avots, lai izvairītos no informācijas noplūdes, slimnīcai par karaliskā pāra ierašanos tiks paziņots tikai piecas minūtes pirms tam. Kensingtonas pilī pat esot «bērna komanda», kas sagatavo oficiālo paziņojumu par bērna dzimšanu.

Karaliskie avoti vēsta: «Viss ir saplānots vismazākajās detaļās, visam ir arī rezerves plāni,» kaut gan cerams, ka nekas nenoies greizi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu