Laura Rizoto starp «Eirovīzijas» mēģinājumiem bauda Rīgas šarmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/laurarizzotto

Šā gada Latvijas pārstāve dziesmu konkursā «Eirovīzija» ir brazīliete ar latviešu saknēm - Laura Rizoto (Laura Rizzotto). Ikdienā viņa dzīvo Ņujorkā, ASV, tomēr intervijās izteikusies, ka viena no viņas mīļākajām vietām ir Rīga, jo īpaši vecpilsēta. Ko sociālajos tīklos publisko dziesmas «Funny Girl» izpildītāja un ko viņa domā par Latviju?

Laura pēc uzvaras «Supernovā», kas ir «Eirovīzijas» nacionālā atlase, atgriezās Ņujorkā, tomēr jau marta izskaņā viņa ieradās Rīgā, lai turpinātu gatavoties lielajam notikumam, kas šogad risināsies Lisabonā, Portugālē.

Dziedātāja bija viena no četriem Latvijas pārstāvjiem «Riga Jazz Stage», kā arī viņa bija īpašā viešņa «Eirovīzijas» iesildīšanas ballītē kādā Rīgas naktsklubā. Laura sarunā ar TVNET atklāja, ka viņai paredzēta arī piedalīšanās radošajā nometnē un uzstāšanās pāris privātos pasākumos.

???

A post shared by Laura Rizzotto (@laurarizzotto) on

Jaunietei paralēli aktīvai dziedāšanai izdodas arī atrast laiku, lai baudītu atpūtu un pavasara iestāšanos. Portālam TVNET Laura atzina, ka viņai ļoti patīk Vecrīga un skati uz Daugavu. Tāpat viņa izbauda arī tradicionālo virtuvi - Laurai garšo latviešu pīrādziņi, biezpiens, piparkūkas un smalkmaizītes.

So today I made a new friend??♥️

A post shared by Laura Rizzotto (@laurarizzotto) on

Hey Spring! ??♥️

A post shared by Laura Rizzotto (@laurarizzotto) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu