Citskovskis: Pērn valsts pārvaldē likvidētas 500 amata vietas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Īstenojot valsts pārvaldes reformu, aizvadītajā gadā štata vietu skaits ir samazināts par aptuveni 500, intervijā LNT raidījumā «900 sekundes» atklāja Valsts kancelejas vadītājs Jānis Citskovskis.

Viņš atzina, ka pērn kopumā mērķis ir sasniegts, tomēr ir redzamas atšķirības starp resoriem, pie kā ir jāstrādā. «Šogad ceram uz tādu pašu samazinājumu,» piebilda Citskovskis.

Komentējot patlaban notiekošo konkursu uz Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienesta priekšnieka amatu, Citskovskis sacīja, ka ir redzami pretendenti, kuri varētu uzņemties dienesta vadību.

Viņš arī pauda viedokli, ka līdzšinējā dienesta vadītāja Viestura Burkāna ieguldījums ir liels, tomēr, 20 gadu garumā vadot vienu iestādi, iespējams, iestājas zināma rutīna. Vienlaikus Citskovskis uzsvēra, ka pretendenti tiks vērtēti tikai un vienīgi pēc profesionāliem kritērijiem.

Tāpat Citskovskis atgādināja, ka pirmdien ir izsludināts konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta vadītāja amatu. Viņš pauda cerību, ka konkursā pieteiksies pietiekami liels pretendentu skaits, atgādinot, ka dienesta vadītāja amatalga ir 4038 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu