Normunds Rutulis: Ģimenes saskaņas dēļ bohēmai jāiet ar līkumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Intervijā ar žurnālu «Ievas Stāsti» pašmāju dziedātājs Normunds Rutulis (46) atklāja, kā viņam, izklaides industrijas veterānam, visus šos gadus izdevies saglabāt laulību un uzturēt harmoniju ģimenē, neskatoties uz aizņemto grafiku un bohēmas vilinājumu.

«Braucot no koncerta, Nikolajs Puzikovs jautāja - kā tu vari 26 gadus nodzīvot ar vienu sievieti? Atbildēju, ka nevaru iedot vienu formulu. Ir svarīgi satikt cilvēku, kura dēļ tu spēj upurēties, pielāgoties. Man ir tāds cilvēks, un tā ir mana sieva. Ģimenes saskaņas dēļ bohēma ir jāmazina vai jāiet tai ar līkumu. Es gribu būt piemērs saviem bērniem, respektēju viņu domas, un mājās pārnākšana reibuma stāvoklī nav vēlama. Svarīgi, ka otrs cilvēks tev ir vērtība un tu esi vērtība viņam. Īstā mīlestība ir abpusēja. [..] Rutuļu ķīmija darbojas, un viens no mūsu ģimenes stūrakmeņiem ir nekautrēties teikt labus vārdus, bet arī nepārsālīt, lai nezūd to jēga,» izdevumam pastāstīja Rutulis.

Kā zināms, dziedātājs ar savu mīļoto sievieti Ilutu gredzenus mija 1991. gadā, kad pašam bija 20, bet līgavai 19 gadi. Abu savienībā dzimuši divi bērni – Linda un Edvards.

Vairākkārtējais Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» nominants un laureāts Normunds Rutulis ir ieskaņojis jau deviņus soloalbumus. Pēdējais no tiem, «Vēl viens laimīgs rīts», tika izdots aizvadītā gada maija beigās.

«Es pats dzīvoju mažorā, bet ik pa laikam dziedu dziesmas minorā. Taču pats albums šoreiz ir padevies gana enerģisks. Šoreiz centos izkāpt no savas komforta zonas un meklēt atkal jaunas intonācijas. Šķiet, ka ir izdevies, un par to paldies visu albuma dziesmu autoram Ingum Feldmanim un dziesmu aranžētājam Jānim Ķirsim. Paldies arī manai meitai Lindai par albuma vizuālo noformējumu. Esmu atkal laimīgs!» par savu jaunāko veikumu 2017. gada pavasarī stāstīja dziedātājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu