Ieskats šova «Izklausies redzēts» gaidāmā raidījuma aizkulisēs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Pārvērtību šovs «Izklausies redzēts» aizvien lielākiem soļiem tuvojas grandiozajam finālam. Arī šoreiz dalībnieki sagatavojuši asprātīgus, sirsnīgus un aizraujošus priekšnesumus, un katrs skatītājs starp astoņām rūpīgi gatavotajā dziesmām varēs izvēlēties savu favorīti.

Šo svētdien šova «Izklausies redzēts» septītajā raidījumā skanēs dziesmas, kas iepriekš dzirdētas rokoperā, kabarē, deju klubos un citviet.

Operdziedātājs Juris Jope iejutīsies dižā amata brāļa Jāņa Sproģa ādā, izpildot rokoperas «Lāčplēsis» āriju «Uz krustcelēm mazs bērniņš», kas kļuvusi par vienu no mūsu nācijas Atmodas simboliem un vēl aizvien spēj līdz sirds dziļumiem aizkustināt teju ikvienu latvieti. Dziedošā aktrise Raimonda Vazdika pārtaps par latviešu iemīļotās grupas «Eolika» dziedātāju Olgu Rajecku, dziedot «Lielo zivi», bet viens no žūrijas un dalībnieku iecienītajiem multimāksliniekiem Nauris Brikmanis dziedās «Vilkam govs nokoda kāju», pārtopot par vienu no pirmajiem latviešu mūziķiem ātrrunātājiem Robertu Gobziņu.

«Svešo seju» aktieris Edgars Pujāts iejutīsies izpildītāja Psy ādā, kura dziesma «Gangnam Style» ierindojās vietnes «YouTube» skatītāko mūzikas klipu pirmajā vietā piecus gadus pēc kārtas. Bet divkārtējā šova uzvarētāja Aija Vītoliņa pārtaps par noslēpumaino dziedātāju Sia, kura izdziedās vienu no deju zāļu iemīļotākajām dziesmām «Titanium». Savukārt Atis Ieviņš pārtaps par grupas «Scissor Sisters» solistu, izpildot «Only the horses».

Savukārt dziedošā aktrise Veronika Plotņikova iejutīsies Laizas Minelli (Liza Minelli) ādā, dziedot «Cabaret», bet Evilena Protektores pārtaps par Aretu Frenklinu (Aretha Franklin) un izpildīs «You make me feel».

Izbaudiet krāšņus svētkus kopā ar lieliskiem māksliniekiem svētdienās vakara šovā «Izklausies redzēts» plkst.20.00 kanālā TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu