Lietuvas basketbola komentētājs latviešu valodā: Lūdzu, zvaniet uz 112

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto

Lietuvas Basketbola līgas (LKL) mačā sestdien Latvijas basketbolists Artūrs Ausējs izcēlās ar skaistu epizodi, gūstot 2 punktus ar piezīmi. Spēles komentētājs televīzijas skatītājus pārsteidza ar ļoti labām latviešu valodas zināšanām.

«Lūdzu, zvaniet uz 112 un pasakiet, ka «Neptūnas» ir problēmas ar aizsardzību,» pēc Ausēja gūtā groza latviešu valodā ar humoru sacīja spēles komentētājs.

Šajā mačā Ausējs kopumā guva 7 punktus, taču viņa pārstāvētā komanda Pasvāles «Pieno žvaigždes» ar rezultātu 71:90 piekāpās Klaipēdas «Neptūnas» vienībai.

Citā spēlē Latvijas izlases basketbolists Žanis Peiners guva 29 punktus, taču tas neglāba Panevēžas «Lietkabelis» komandu no zaudējuma Utenas «Juventus» ar rezultātu 95:105.

Lietuvas čempionāta kopvērtējumā Penera pārstāvētā «Lietkabelis» komanda ar 18 uzvarām un 11 zaudējumiem ieņem 4. vietu, bet Ausējs ar Baltijas līgas čempionvienību «Pieno žvaigždes» atrodas 6. pozīcijā starp 10 klubiem (bilance 11-18).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu