Populārajā ASV šovā «Saturday Night Live» Vējoni nodēvē par «Boratu» (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

ASV prezidenta Donalda Trampa tikšanās ar Baltijas valstu prezidentiem parodēta populārajā skeču šovā «Saturday Night Live». Kā ierasts, ASV prezidentu atveidoja aktieris Aleks Boldvins, kurš Latvijas prezidentu Raimondu Vējoni nosauca par Boratu.

Kā zināms, Borats ir satīriski atveidots kazahu tautības žurnālists, filmas «Borats: Amerikas kultūras mācība par labu lieliskajai Kazahstānai» galvenais varonis, ko tēlo britu komiķis Saša Barons Koens. Borats, uzdodot netaktiskus un bieži pat vulgārus jautājumus un veicot darbības, kas rietumu kultūras pārstāvjiem liekas neparastas un nepieklājīgas, veido dažādas komiskas situācijas.

Boldvins parodējis Trampa nevērīgo, neieinteresēto attieksmi pret Baltijas valstu prezidentiem. Lietuvas prezidentes Daļas Grībauskaites runas laikā viņš iemieg un runas beigās izsaka piezīmi par frizūru, bet uz kādas ASV žurnālistes jautājumu lūdz atbildēt BoratAM, uzrunājot Latvijas prezidentu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu