Kur palicis smukiņais Saeimas deputāts Jānis Junkurs?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

11. un 12. Saeimas deputāts Jānis Junkurs (33), kurš pirms politiķa karjeras sākšanas bija modelis, pašlaik strādā par nekustamo īpašumu aģentu, ziņoja žurnāls «Privātā Dzīve».

Junkurs esot metis mieru darbam modes industrijā, ik pa laikam iesaistoties tikai dažos nelielos projektos, un savu brīvo laiku pavada ar mīļoto sievieti, modeli un Rīgas Tehniskās universitātes materiālu tehnoloģiju un dizaina studenti Andu, ar kuru iepazinies 2017. gada Jāņos ģimenes rīkotā pasākumā.

«Tas bija ļoti interesants periods manā dzīvē. Politikā ienācu 2011. gadā 27 gadu vecumā. Triju gadu garumā guvu vērtīgu pieredzi. Politika mani velk un vilina, taču šķiet, ka šobrīd vēl nav mans laiks. Negrasos piedalīties vēlēšanās kā skaistumkonkursā. Darīšu to tad, kad redzēšu platformu, no kuras startēt. [..] Vēlos strādāt Eiroparlamentā. Mani interesē ārpolitika. Ne velti 11. Saeimā strādāju gan Ārlietu komisijā, gan Eiropas lietu komisijā. Tieši tur es skaidri redzu savu iespējamo pienesumu,» sarunā ar izdevumu atklāja Jānis, kurš atkal ataudzējis savus garos matus.

Kā jau ziņots, Junkurs 12. Saeimas pilnvaru pirmajā dienā nolika savu deputāta mandātu, ar šādu soli parlamentā ļaujot iekļūt partijas «Vienotība» līderei Solvitai Āboltiņai.

Deputāts 2014.gadā skaidroja, ka esot saņēmis darba piedāvājumu no kāda Honkongas uzņēmuma, kas nodarbojas ar importa preču atmuitošanu.

Viņš tolaik uzsvēra, ka nolikt mandātu ir viņa «patstāvīgs un individuāls lēmums». «Sarunas par mandāta nolikšanu vai kādu citādu rīcību pēc 12. Saeimas vēlēšanām man ne ar vienu nav bijušas. Lēmumu nolikt deputāta mandātu esmu pieņēmis tikai tādēļ, ka esmu saņēmis izdevīgu darba piedāvājumu Honkongā,» aģentūrai LETA apgalvoja Junkurs.

? @michaeldarphoto #headshot

A post shared by J O H N N Y (@janis.junkurs) on

Riga Fashion Freaks #oldmodelsmatter? #rigafashionweek #afterparty

A post shared by J O H N N Y (@janis.junkurs) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu