NEPLP locekles Līdakas ienākumi pērn - € 49 513

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Nacionālo elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) locekles Guntas Līdakas ienākumi pērn kopumā sasniedza 49 513 eiro, liecina viņas Valsts ieņēmuma dienestam iesniegtā amatpersonas deklarācija.

Līdaka par darbu NEPLP algā saņēma 20 703 eiro, SIA «People Work Coworking» viņai izmaksāja 23 713 eiro, bet no saimnieciskās darbības tika gūti 4560 eiro. Viņas ienākumus papildināja arī Valsts sociālā apdrošināšanas aģentūras pabalsts 537 eiro apmērā.

Bezskaidrā naudā NEPLP locekle glabāja 80 465 eiro. Deklarācija liecina, ka Līdaka ir izsniegusi aizdevumu 48 600 eiro apmērā, bet viņas parādsaistības sasniedza 17 301 eiro.

Līdakai kopumā pieder četri zemes un ēkas nekustamie īpašumi (viens no tiem ir kopīpašumā), kuri atrodas Rīgā, Salacgrīvas pagastā un Kandavā. Viņas īpašumā ir arī divi dzīvokļi Rīgā un viens Salacgrīvā, zeme Salacgrīvā, Kandavas pagastā un Jūrmalā. Tāpat NEPLP loceklei lietošanā ir Rīgas zemes un būvju īpašums.

Padomes loceklei pērn valdījumā bija 2016.gada reģistrēta vieglā automašīna «Lexus NX 300H», savukārt viņas īpašumā ir 2015.gadā reģistrētā vieglā automašīna «Honda CRV».

Papildu NEPLP ieņemtajam amatam Līdaka deklarācijā norādīja dalību SIA «Dreiblat» kā valdes locekle un patstāvīgu saimniecisko darbību.

Līdaka nodrošina komerctelevīziju nozares pārraudzību, koordinē starpinstitucionālo sadarbību un likumdošanas procesu, kā arī ir līdzatbildīgā padomes locekle Dacei Ķezberei kabeļtelevīzijas nozares pārraudzībā.

Padomes locekļa amatā ievēlēta 2017.gada janvārī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu