RTU/«Robežsardze» iekļūst Latvijas volejbola čempionāta finālā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Credit24» meistarlīgas Latvijas volejbola čempionātā par zeltu arī šogad cīnīsies RTU/«Robežsardze», kas ceturtdien Rīgas 49. vidusskolas sporta zālē pusfinālā pārspēja «Biolars»/«Jelgava».

Pagājušajā nedēļā Zemgales olimpiskajā centrā ar 3-2 (25:23, 25:14, 23:25, 21:25, 17:15) dramatiskā cīņā RTU/«Robežsardze» uzvarēja «Biolars»/«Jelgava» volejbolistus, kuri neizmantoja vairākas mačbumbas.

Latvijas čempionāta finālā RTU/«Robežsardze» spēkosies ar Jēkabpils «Lūši». Savukārt par bronzu cīnīsies «Biolars»/«Jelgava» un «Daugavpils Universitāte» (DU).

Finālsērija notiks līdz vienas komandas trīs uzvarām, bet bronzas sērija līdz diviem panākumiem. Pirmie mači par medaļām paredzēti 12. aprīlī.

Otra pusfināla duelī Baltijas trešā spēcīgākā vienība Jēkabpils «Lūši» sērijā ar 2-0 guva virsroku pār DU volejbolistiem.

«Daugavpils Universitāte» vietu pusfinālā nodrošināja pēc uzvaras 2-1 sērijā pār «Limbaži»/MSĢ.

«Lūši», «Biolars»/«Jelgava» un RTU/«Robežsardze» vietu Latvijas čempionāta pusfinālā nodrošināja pēc uzrādītajiem rezultātiem Baltijas «Credit24 Meistarlīgas» regulārajā čempionātā.

Pērn ceturto gadu pēc kārtas par Latvijas čempioniem tika kronēti RTU/«Robežsardze», kas sērijā ar 3-1 pieveica vairs neeksistējošo «Poliurs»/«Ozolnieki».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu