Tikai aprīlī – karstie piedāvājumi jaunajos projektos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pavasaris nekustamo īpašumu tirgū ir ļoti aktīvs periods, tādēļ vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv sadarbībā projektu attīstītājiem un pārdevējiem piedāvā jauno projektu kampaņu «Karstie piedāvājumi». Kampaņa norisināsies no šī gada 1.līdz 30 aprīlim, un tās laikā interesentiem būs iespēja iepazīt plašo jauno projektu klāstu, izstaigāt tos virtuāli vai klātienē, lai atrastu savas jaunās mājas.

Jauno projektu kampaņa «Karstie piedāvājumi» ir ilggadēja City24.lv tradīcija, kas ik reizi rada vislielāko potenciālo pircēju interesi. Tā norisinās divas reizes gadā – pavasarī un rudenī, kad nekustamo īpašumu tirgū valda pastiprināta aktivitāte.

Jauno projektu piedāvājumu iespējams apskatīt kampaņas mājaslapā. Tur pārskatāmā veidā iespējams izpētīt visu kampaņas dalībnieku piedāvāto. Daļu jauno projektu pavasara «karsto piedāvājumu» kampaņas laikā varēs apskatīt ne vien fotogrāfijās, bet arī izstaigāt 360 grādu virtuālajās tūrēs, kas ne tikai ļauj pilnvērtīgi iepazīt jebkuru īpašumu, bet arī veicina lēmuma pieņemšanu par tā iegādi.

Daudzi projekti, kas piedalījās iepriekšējo gadu kampaņās, jau ir realizēti, taču piedāvājums vēl joprojām ir plašs un daudzveidīgs, jo to vietā nāk pavisam jauni projekti, savukārt citos uzsākta vai turpinās nākamo kārtu būvniecība. Tas nozīmē, ka kampaņas ietvaros ikvienam ir iespējams atrast ne vien savam dzīvesstilam un iespējām piemērotāko, bet arī pirmajiem uzzināt par projektiem, kurus vēl tikai attīstīs. Vietnē iespējams sazināties arī ar SEB bankas pārstāvjiem un pieteikties kredīta konsultācijai.

Šobrīd ir piemērots laiks lēmuma pieņemšanai par īpašuma iegādi, jo pavasarī daudzos projektos norit Atvērto durvju dienas. Tas nozīmē, ka mājokļu meklētājiem būs dota lieliska iespēja iepazīt projektus klātienē, pašiem tos izstaigājot un rodot atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu