CSKA izlīdzina rezultātu Rietumu konferences finālsērijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālā rezultātu trešdien izlīdzinājusi Maskavas CSKA vienība, kas sērijas ceturtajā mačā savā laukumā ar 2:1 (0:0, 0:1, 2:0) pārspēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Sanktpēterburgas SKA.

Sērijā līdz četrām uzvarām CSKA līdz ar to panākusi neizšķirtu 2-2.

Spēles pirmā trešdaļa noslēdzās bez gūtajiem vārtiem, bet rezultātu otrajā trešdaļā atklāja Vjačeslavs Vojnovs, kurš ar spēcīgu sitienu raidīja ripu tālajā vārtu stūrī un panāca pārsvaru SKA komandai.

CSKA bija atlikušas 20 minūtes, lai glābtu situāciju, kas arī izdevās. Maskavas vienība rezultātu izlīdzināja nepilnas 40 sekundes pēc trešdaļas sākuma, kad izcilu metienu vārtu augšējā stūrī izpildīja Mets Robinsons, kurš savulaik cementēja Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» aizsardzību. Savukārt pēc dažām minūtēm pārsvaru savai komandai nodrošināja Valērijs Ņičuškins, ripu raidot tīklā no tuvas distances.

Atlikušajās minūtēs SKA neizdevās gūt vārtus un izlīdzināt rezultātu. Tādējādi CSKA izcīnīja otro uzvaru sērijā un izlīdzināja rezultātu pret regulārās sezonas spēcīgāko komandu.

Nākamo spēli abas vienības aizvadīs piektdien Sanktpēterburgā.

Tikmēr Austrumu konferences finālā Kazaņas «Ak Bars» pēc trīs mačiem ir vadībā ar 3-0 pret Čeļabinskas «Traktor». Kazaņas vienībai ceturtdien uzvaras gadījumā ir iespēja noslēgt Austrumu konferences finālu un iekļūt Gagarina kausa finālā.

Šajā sezonā KHL piedalījās 27 vienības, kas ir par divām mazāk nekā iepriekšējā sezonā, jo sacensībās vairs nestartēja Zagrebas «Medveščak» no Horvātijas un Novokuzņeckas «Metallurg». Katrs klubs regulārajā čempionātā aizvadīja pa 56 spēlēm, kas bija par četrām mazāk nekā iepriekšējās trijās sezonās.

Nākamajā sezonā KHL spēkosies 25 komandas, jo no turnīra tiks izslēgtas Toljati «Lada» un Hantimansijskas «Jugra». Plānots, ka vienības aizvadīs vismaz 60 mačus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu