Liene Greifāne tikusi pie «selfija» ar igauņu ekstrasensi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/LieneGreifane

Pašmāju dziedātāja Liene Greifāne, kura apgūst režiju Viskrievijas Valsts kinematogrāfijas institūtā Maskavā, saviem sekotājiem sociālajos tīklos regulāri ļauj ielūkoties savās ikdienas gaitās, tai skaitā laika pavadīšanā ar draugiem.

Greifāne nule publiskojusi foto, kurā redzama kopā ar TV personību Jeļenu Gričuku, kura veidojusi video dienasgrāmatas «Jaunajam vilnim» un Laimas Vaikules festivālam, kā arī ar igauņu gaišreģi Ilonu Kaldri.

Kā zināms, Kaldre ir «Baltijas ekstrasensu cīņu» uzvarētāja un otrās vietas ieguvēja starptautiskajās «Ekstrasensu cīņās».

Lai arī ir izskanējis viedoklis, ka «Ekstrasensu cīņas» ir iestudēts šovs, Kaldre pērn intervijā «Privātajai Dzīvei» pastāstīja: «Protams, šova elements tur ir. Strādā liela komanda, kas dara visu, lai raidījumam būtu augsti reitingi. (..) Taču visi traģiskie stāsti, ko raidījumā šķetina ekstrasensi, ir reāli. To var pārbaudīt, sazinoties ar šo stāstu dalībniekiem.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu