Kirstena Dansta vairs nespēj noslēpt savu grūtnieces vēderu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Amerikāņu aktrise, modele un dziedātāja Kirstena Karolīna Dansta (35) kopā ar līgavaini, aktieri Džesiju Plemonsu (30), ir abu pirmā bērna gaidībās.

Paparaci Losandželosā izdevās iemūžināt, kā viņa kopā ar mīļoto vīrieti izvedusi pastaigā savus bīglus. Topošā māmiņa bija tērpusies īpaši ērtā apģērbā – pelēkā džemperī, melnos legingos un melnās botās. Vienkāršas un ērtas drēbes iziešanai slavenās pilsētas ielās bija izvēlējies arī Plemonss – melnas džinsa bikses, zilu kreklu, vienkāršus pelēkbrūnus apavus, kā arī dzelteni zaļu cepuri.

Tāpat kā lielākajai daļai saulainās Losandželosas iemītnieku, arī pāra sejas rotāja tumšas saulesbrilles.

Kā zināms, Dansta ar Plemonsu iepazinās 2015. gadā seriāla «Fargo» uzņemšanas laukumā. Ziņas par abu romantiskajām attiecībām medijos uzvirmoja 2016. gadā, bet jau 2017. gada sākumā viņas pirkstu rotāja saderināšanās gredzens.

Aktrise grūtniecības faktu oficiāli apstiprināja vien šā gada sākumā, piedaloties modes zīmola «Rodarte» fotosesijā.

Dansta pasaulē vislabāk pazīstama ar dalību filmās «Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles», «Spider-Man», «Melancholia», «Marie Antoinette», «Elizabethtown» un «Jumanji».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu