Apšaudē «YouTube» galvenajā birojā Kalifornijā mirusi šāvēja, ir trīs ievainotie

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jeff Chiu / TT NYHETSBYRÅN

«YouTube» galvenajā birojā ASV Kalifornijas štata Sanbruno pilsētā otrdien kāda sieviete sarīkoja apšaudi, ievainojot trīs cilvēkus, un pēc tam nomira no pašas radītas šautas brūces, paziņoja policija.

(ziņa papildināta)

ASV medijos šāvēja identificēta kā 39 gadus vecā Nasima Agdama.

Šī apšaude tiek izmeklēta kā sadzīvisks strīds, ziņu aģentūrai AP pastāstīja divas tiesībsargājošo iestāžu amatpersonas, kas pieprasīja savas anonimitātes saglabāšanu.

Ievainotie ar šautām brūcēm tika aizvesti uz slimnīcām. No Sanfrancisko Vispārējā slimnīcā atvestajiem 36 gadus vecs vīrietis bija kritiskā stāvoklī, 32 gadus veca sieviete – nopietnā stāvoklī, un 27 gadus veca sieviete – diezgan labā stāvoklī.

Apšaude izraisīja «YouTube» darbinieku panisku bēgšanu, un notikuma vietā ieradās policija.

Sanbruno policija tviterī brīdināja «aktīva šāvēja» dēļ netuvoties divu ielu krustojumam, kur atrodas uzņēmumam «Google» piederošā videofailu apmaiņas servisa «YouTube» galvenais birojs.

Baltais nams paziņoja, ka ASV prezidents Donalds Tramps ticis informēts par notiekošo un viņa administrācija seko situācijai Sanbruno.

Aculiecinieki stāstīja, ka notikuma vietā ieradušās policijas SWAT vienības un virs tās lidinās helikopteri.

Televīzijas ziņās bija redzams, kā ēku atstāj «YouTube» darbinieki ar paceltām rokām un policija pārbauda, vai viņiem nav ieroču.

«Saistībā ar «YouTube» situāciju mēs koordinējamies ar varas iestādēm un sniegsim oficiālu informāciju no «Google» un «YouTube», kad tā kļūs pieejama,» tviterī paziņoja «Google» komunikāciju nodaļa.

«YouTube» galvenais birojs atrodas apmēram 50 kilometrus no «Google» galvenā biroja Kalifornijas štata Mauntinvjū pilsētā.

Youtube darbinieks Vadims Lavrusiks:

Pēc notikušā Lavrusiks rakstīja tviterī, ka esot evakuēts drošībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu