Automašīnu satiksme uz Deglava tilta tiks atjaunota tikai vēlu vakarā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Visu transportlīdzekļu satiksmei Augusta Deglava tilts tiks atklāts šovakar, laika posmā no plkst.20 līdz 21, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Līdz tam brīdim, uz pārvada tiks nodrošināta tikai sabiedriskā transporta kustība.

Kā aģentūrai LETA norādīja SIA «Rīgas ūdens» pārstāvis Artūrs Mucenieks, avārijas teritorijā esošajām ēkām ūdens apgāde šobrīd jau ir atjaunota, lai gan ūdenī veidojas uzduļķojumi, pie kuru novēršanas uzņēmums patlaban strādā. «Rīgas ūdens» aicina iedzīvotājus ūdeni pirms lietošanas notecināt vai arī atstāt uz brīdi nostāvēties.

Kā ziņots, naktī uz otrdienu, 3.aprīli, veicot sadzīves kanalizācijas pieslēguma izbūvi akai Augusta Deglava ielā, plīsa apmēram divus metrus zemāk esošais ūdensvads.

Avārijas laikā bojā gāja uzņēmuma SIA «Mārupīte RR» strādnieks. Negadījums noticis vakar, 2.aprīlī, ap plkst.23.30, kad, veicot sadzīves kanalizācijas pieslēguma izbūvi akai Augusta Deglava ielā, plīsa apmēram divus metrus zemāk esošais ūdensvads, kā rezultātā momentā tika appludināta būvbedre. Mediķiem ierodoties notikuma vietā, cilvēks jau bija miris.

Uzņēmuma «CBF Ļ-KO», kurš ir atbildīgs par būvdarbu veikšanu, pārstāvji atzīmēja, ka būvbedre bija nostiprināta ar vairogiem pret zemes nogruvumiem, darbinieks lietoja individuālos aizsardzības līdzekļus, un pirms darbu uzsākšanas darbinieks bija atbilstoši instruēts. Par notikušo ir informēta Valsts policija, Valsts darba inspekcija, Rīgas pašvaldības SIA «Rīgas ūdens» un Rīgas pašvaldības SIA «Rīgas satiksme». Negadījuma apstākļi tiek noskaidroti.

Ņemot vērā notikušo, ir slēgta satiksme Augusta Deglava ielas posmā no Nīcgales ielas līdz Pērnavas ielai, minētajā posmā nodrošinot tikai sabiedriskā transporta kustību. Lai mazinātu pārējās satiksmes plūsmas sastrēgumus, ir uzstādīti pagaidu satiksmes organizācijas līdzekļi, kas novirza satiksmi uz apbraucamajiem ceļiem

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu