Daugavas stadiona kanalizācijas izbūves laikā gājis bojā strādnieks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Rīgas Daugavas stadiona kanalizācijas izbūves laikā bojā gājis strādnieks, portālam TVNET apstiprināja «Rīgas ūdens».

Pievienota 3. - 6. rindkopa

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā TVNET uzzināja, ka izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts pirms pusnakts. Vīrietis, ierodoties mediķiem, jau bija miris.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inta Palkavniece TVNET pastāstīja, ka svētdien tika saņemts izsaukums uz Augusta Deglava ielu, kur cilvēks bija iekritis šahtā. Glābēji cilvēku izcēla un nodeva mediķiem.

Pēc Rīgas domes Satiksmes departamenta pasūtījuma objektā «Ata ielas, Augšielas un Vagonu ielas pārbūve» darbus veicošā uzņēmuma SIA «CBF Ļ-KO» pārstāvji norādīja, ka negadījums noticis vakar, 2.aprīlī, ap plkst.23.30, kad, veicot sadzīves kanalizācijas pieslēguma izbūvi akai Augusta Deglava ielā, plīsa apmēram divus metrus zemāk esošais ūdensvads, kā rezultātā momentā tika appludināta būvbedre.

Ūdensvada defekta laikā būvbedrē atradās «CBF Ļ-KO» apakšuzņēmēja «Mārupīte-RR» darbinieks, kurš negadījuma laikā gāja bojā.

«CBF Ļ-KO» pārstāvji atzīmēja, ka būvbedre bija nostiprināta ar vairogiem pret zemes nogruvumiem, darbinieks lietoja individuālos aizsardzības līdzekļus, un pirms darbu uzsākšanas darbinieks bija atbilstoši instruēts. Par notikušo ir informēta Valsts policija, Valsts darba inspekcija, Rīgas pašvaldības SIA «Rīgas ūdens» un Rīgas pašvaldības SIA «Rīgas satiksme». Negadījuma apstākļi tiek noskaidroti.

Ņemot vērā notikušo, ir slēgta satiksme Augusta Deglava ielas posmā no Nīcgales ielas līdz Pērnavas ielai, minētajā posmā nodrošinot tikai sabiedriskā transporta kustību. Lai mazinātu pārējās satiksmes plūsmas sastrēgumus, ir uzstādīti pagaidu satiksmes organizācijas līdzekļi, kas novirza satiksmi uz apbraucamajiem ceļiem, informēja «CBF Ļ-KO» pārstāvji, norādot, ka «CBF Ļ-KO» vadība un darbinieki izsaka visdziļāko līdzjūtību nelaimes gadījumā bojā gājušā kolēģa piederīgajiem.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Valsts policijas preses pārstāve Elīna Sprudzāne aģentūrai LETA apstiprināja, ka policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma nodaļas par noziegumiem pret personas veselību. Kriminālprocess sākts par faktu un policija skaidro notikušā apstākļus.

Vīrietis dzimis 1968.gadā.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Jau ziņots, ka

ūdensvada avārijas dēļ pār Augusta Deglava tiltu pirmdienas rītā ļauts braukt tikai sabiedriskajam transportam.

Papildus tam nobrauktuvē no tilta centra virzienā transporta kustībai ir slēgta braukšanas josla, informēja SIA «Rīgas ūdens».

Kā skaidroja uzņēmumā, sakarā ar stadiona «Daugava» rekonstrukciju Augusta Deglava ielā tika veikti kanalizācijas vada izbūves darbi, kuru laikā bojāts ūdensvads. Negadījums noticis naktī uz otrdienu Augusta Deglava ielā, krustojumā pie Augšielas.

Turpinās avārijas likvidācijas darbi. No plkst.1 pārtraukta ūdens padeve vairākiem objektiem Augusta Deglava ielas posmā no Pērnavas ielas līdz Vagonu ielai un Pērnavas ielas posmā no Vārnu ielas līdz Vagonu ielai, kā arī Augšielā un Stadiona ielā.

Remontdarbu dēļ pie Augusta Deglava ielas, kur naktī notika ūdensvada avārija, autobusi un trolejbusi Rīgā patlaban kavē līdz 50 minūtēm, informēja pašvaldības SIA «Rīgas satiksme».

Visvairāk kavē 5.,11.,13.,22.trolejbuss, kā arī 3., 6., 13., 47., 50., 51., 52., 49.autobuss. Sastrēgumi izveidojušies uz Zemitāna un Gaisa tilta, kā arī tuvējās ielās, piemēram, Pērnavas un Valmieras ielās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu