Nokrišņu intensitāte pirmdien mazināsies, lietu daudzviet nomainīs sniegs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmdien Latvijā saglabāsies apmācies laiks un turpināsies nokrišņi, vakarā Kurzemē debesis sāks skaidroties, prognozē sinoptiķi.

Nokrišņu intensitāte būs mazāka nekā aizvadītajā diennaktī. Kurzemē turpinās snigt un putināt, arī citviet valstī lietu daudzviet nomainīs sniegs. Valsts austrumos nokrišņi beigsies tikai naktī uz otrdienu.

Pirmdien Kurzemē, pēcpusdienā un vakarā arī pārējā valstī rietumu, ziemeļrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 12-17 metriem sekundē. Gaisa temperatūra būs -1..+4 grādi.

Rīgā Otrajās Lieldienās būs apmācies laiks un gaidāmi nokrišņi - pārsvarā slapjš sniegs. Dienas otrajā pusē ziemeļrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 15 metriem sekundē, gaisa temperatūra būs 0..+1 grāds.

Spēcīga ciklona centrs šķērso Latvijas austrumu novadus un tālāk virzās uz Somiju. Atmosfēras spiediens pirmdienas rītā Latgalē pazeminājies līdz 739 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu