Džokovičs pārtraucis sadarību ar slaveno Agasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Titulētais serbu tenisists Novaks Džokovičs, kurš jau ilgāku laiku cīnās ar savainojumiem, pārtraucis sadarbību ar treneri amerikāni Andrē Agasi, vēsta BBC.

Pašlaik 47 gadus vecais Agasi par Džokoviča treneri kļuva pērn maijā, taču tagad sadarbība ir pārtraukta, jo vairs nav izdevies savā starpā saprasties.

«Vēlu viņam turpmāk visu to labāko. Ar vislabākajiem nodomiem centos palīdzēt Novakam, taču mēs pārāk bieži nespējām saprasties,» BBC citē Agasi teikto.

Šobrīd 30 gadus vecais Džokovičs karjeras laikā 12 reizes kļuvis par «Grand Slam» turnīru čempionu, savukārt kādreizējā pasaules pirmā rakete Agasi izcīnīja astoņus «Grand Slam» titulus.

Agasi ir pirmais tenisists vēsturē, kurš izcīnīja «Grand Slam» čempiona titulus uz trim dažādiem laukumu segumiem - cietā, māla un zāles. Vēlāk to paveica arī Džokovičs, spānis Rafaels Nadals un šā brīža pasaules ranga līderis šveicietis Rodžers Federers.

Džokovičs turpina sadarbību ar Čehijas tenisa kādreizējo zvaigzni Radeku Štepaneku, kurš par serbu tenisista treneri strādā kopš pagājušā gada novembra.

Februāra sākumā Džokovičam tika veikta elkoņa operācija, taču kopš atgriešanās laukumā serbs cietis zaudējumus Indianvelsas un Maiami turnīru pirmajā kārtā.

Patlaban pasaules rangā Džokovičs atkāpies uz 12. vietu, taču karjeras laikā 223 nedēļas viņš bijis reitinga līderis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu