Bindulim pirmais rezultativitātes punkts Amerikas Hokeja līgā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu aizsargs Kristofers Bindulis nopelnījis karjerā pirmo rezultativitātes punktu Amerikas Hokeja līgā (AHL).

Binduļa pārstāvētā Hēršijas «Bears» sestdien ar rezultātu 6:3 (2:2, 2:1, 2:0) pārspēja Lavālas «Rocket».

22 gadus vecais latviešu aizsargs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli 6. vārtu guvumā, kas viņam ir karjeras pirmais rezultativitātes punkts AHL.

Bindulis izdarīja arī 1 metienu pa pretinieku vārtiem un pabeidza maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savā debijas sezonā AHL čempionātā Bindulis piedalījies 11 mačos, izdarījis 1 rezultatīvu piespēli un sakrājis +5 lietderības koeficientu.

Sezonas lielāko daļu Bindulis aizvadīja Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) vienībā Dienvidkarolīnas «Stingrays», kuras rindās 34 spēlēs aizsargs guvis 4 vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles.

Bindulis pērn martā noslēdza trīs gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Vašingtonas «Capitals» un maijā pārstāvēja Latvijas izlasi pasaules čempionātā.

Citos AHL mačā sestdien latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks atvairīja 28 no 32 pretinieku metieniem, taču viņa pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» ar 3:5 (1:1, 1:2, 1:2) piekāpās Ontario «Reign».

Savukārt vārtsargs Kristers Gudļevskis palika rezervē, kamēr viņa komanda Bridžportas «Sound Tigers» ar 5:1 (2:1, 1:0, 2:0) uzveica Hartfordas «Wolf Pack».

Tikmēr uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» ar 1:3 (1:2, 0:0, 0:1) zaudēja Providences «Bruins». Latvijas hokejists saņēma 2 soda minūtes, izdarīja 2 metienus un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl vienā AHL mačā uzbrucējs Rūdolfs Balcers un Sanhosē «Barracuda» komanda ar 3:5 (1:1, 2:0, 0:4) uzvarēja Rokfordas «IceHogs». Latvijas hokejists ar rezultativitāti neizcēlās un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

AHL kopvērtējumā «Penguins» ar 88 punktiem 69 spēlēs ieņem 2. vietu Atlantijas divīzijā, kur «Sound Tigers» ar 76 punktiem 69 mačos ir piektā. Savukārt priekšpēdējo vietu astoņu komandu konkurencē šajā divīzijā ar 67 punktiem 71 cīņā ieņem «Bears».

Centrālajā divīzijā «Monsters» ar 54 punktiem 69 cīņās ieņem pēdējo, septīto, pozīciju, tikmēr «Barracuda» ar 64 punktiem 62 mačos ir pēdējā starp astoņām Klusā okeāna divīzijas vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu