Honda UK pajoko un rada CR-V kabrioletu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Honda

Honda Lielbritānijas nodaļa ir nolēmusi pajokot un prezentējusi CR-V modifikāciju bez jumta. Tieši tā - bez jumta nevis ar nolaižamu un speciālā novietnē ielokāmu pārsegu.

Honda UK savā preses relīzē norāda, ka jaunās koncepcijas auto, kas veidots uz aktuālās paaudzes CR-V platformas, dīleru salonos būs meklējams no šodienas, 1.aprīļa, un paredzēts piedāvāt tikai ar benzīna motoru.

Kā redzams attēlos, automobilim jumta nav vispār, tādēļ to

drīzāk jāsauc par bezjumta auto nevis auto ar nolaižamu jumtu,

raksta Honda UK.

Foto: Honda

Tādējādi šī koncepcija ir ideāli piemērota zemēm ar saulainu un siltu klimatu, taču absolūti nepiemērota divas dienas ilgajai britu vasarai, kas parasti pienāk maijā, atzīst mašīnas izstrādātāji.

Inovatīvā CR-V roadster concept radīšanas metode, proti, vidējo un aizmugurējo jumta balstu nogriešana, noteikti neprasīja daudz laika un uz ielas liktu atskatīties, taču mašīnas konstrukcijai tā noteikti nenāca par labu. Pat auto dizaineri - Honda UK Sabiedrisko attiecību nodaļa un leņķa slīpmašīna, lēš, ka

veikto manipulāciju rezultātā virsbūves stingrība samazinājusies aptuveni 100% apmērā,

un auto vairs nav braucams.

Foto: Honda

«Šis ir pilnīgi jauns CR-V attīstības virziens un atver jaunu, neeksistējošu tirgu. Mūsu sākotnējie pārdošanas mērķi ir visai konservatīvi - nulle mašīnu, taču esam droši, ka tiklīdz visi nelielie trūkumi būs novērsti, modelis burtiski tiks izķerts,» komentē Honda UK un piebilst, ka vaļējais auto varētu maksāt apmēram pusi no pašreizējā CR-V cenas, jo pircējs jau arī saņem tikai pusi mašīnas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu