Levandovskis ar «hat-trick» palīdz «Bayern» sagraut «Borussia»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Rezultatīvais poļu uzbrucējs Roberts Levandovskis sestdien izcēlās ar trim vārtu guvumiem jeb «hat-trick» Vācijas futbola bundeslīgas mačā, kurā viņa pārstāvētā Minhenes «Bayern» savā laukumā ar 6:0 (5:0) sagrāva principiālo pretinieci Dortmundes «Borussia».

Levandovskis šīs spēles rezultātu atklāja jau piektajā minūtē, lai gan tikpat labi tiesneši varēja fiksēt arī aizmuguri, bet nepilnas desmit minūtes vēlāk pārsvaru dubultoja francūzis Franks Riberī.

Pirmā puslaika turpinājumā atzīmējās arī Tomass Millers, kā arī vēl pa reizei precīzi bija Riberī un Levandovskis.

Savukārt cīņas 87.minūtē Levandovskis uzstādīja dueļa galarezultātu.

Lai arī «Bayern» ir tuvu kārtējam čempiontitulam, nākamajā sezonā vienībai būs jauns galvenais treneris, jo pašlaik šo posteni ieņemošais Jups Heinkess savu darbu neturpinās.

Kā sestdien izteicās kluba vadītājs Karls Haincs Rumenige, jauns speciālists, kurš turklāt būs vāciski runājošs, tiks apstiprināts līdz aprīļa beigām.

Pie apstākļu sakritības «Bayern» jau sestdien varēja tikt kronēti par bundeslīgas čempioniem, taču viņu tuvākie sekotāji Gelzenkirhenes «Schalke 04» savā laukumā ar 2:0 (0:0) pārspēja «Freiburg» vienību.

«Schalke 04» komandai tā bundeslīgā bija jau sestā uzvara pēc kārtas.

Panākumu sestdien izcīnīja arī pagājušās sezonas vicečempione «Leipzig», kas izbraukumā ar 3:2 (1:0) pārspēja «Hannover 96».

Vācijas bundeslīgas kopvērtējumā līderei «Bayern» ir 69 punkti 28 spēlēs un tā par 17 punktiem apsteidz «Schalke 04». Trešā ar 48 punktiem ir Dortmundes «Borussia», kam ar 46 punktiem seko «Leipzig».

Līdz bundeslīgas čempionāta beigām vēl atlikušas sešas kārtas, kurās iespējams nopelnīt maksimums 18 punktus. Līdz ar to «Bayern» jau nākamajā nedēļā pēc cīņas ar «Augsburg» var kļūt par Vācijas čempioni jau 28.reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu