PSG galvenais treneris: Neimars atgriezīsies pēc divām trim nedēļām

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brazīliešu futbola superzvaigzne Neimars pēc kājas savainojuma laukumā varētu atgriezties jau pēc divām trim nedēļām, pavēstījis viņa pārstāvētā Francijas kluba Parīzes «Saint-Germain» (PSG) galvenais treneris Unai Emerijs.

Pasaules dārgākais futbolists Neimars traumu guva 25.februārī, kad uz nestuvēm atstāja Francijas čempionāta maču, kurā PSG savā laukumā ar rezultātu 3:0 pārspēja Marseļas «Olympique». Sākotnēji tika ziņots, ka futbolists sastiepis potīti, bet pēc tam atklājās, ka viņam ir lauzts pēdas kauls.

Sākotnējās prognozes liecināja, ka Neimara ārstniecības periods ilgs aptuveni trīs mēnešus, kas ievērojami apgrūtinātu viņa iespējas Brazīlijas izlases sastāvā tikt uz Pasaules kausu.

Tomēr tagad 26 gadus vecais Neimars savā atlabšanas procesā esot spēris lielus soļus uz priekšu un drīzumā jau varētu atgriezties laukumā.

«Es šonedēļ runāju ar Neimaru. Viņam viss ir labi, šobrīd viņš ir atslābinājies,» piektdien teica Emerijs.

Pērn līdzīgu traumu guva Neimara tautietis Gabriels Žezuss, kurš Mančestras «City» vienībai nevarēja palīdzēt divus mēnešus, turklāt arī pēc tam cīnījies ar traumām. Savukārt kādreizējās angļu zvaigznes Deivids Bekhems un Veins Rūnijs savulaik izlaida pa sešām nedēļām.

Francijas čempionātā PSG atrodas drošā vadībā, tuvāko konkurenti «Monaco» apsteidzot par 17 punktiem, tomēr dalību UEFA Čempionu līgā tā jau ir noslēgusi.

PSG Neimaru iegādājās no spāņu komandas «Barcelona» par 222 miljoniem eiro. Šosezon viņš visos turnīros izcēlies ar 28 precīziem sitieniem 30 spēlēs.

Pasaules kausa izcīņa Krievijā sāksies 14.jūnijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu