Viņa. Bez apakšbiksēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ja esat tīrā vidē – laukos, pie dabas vai savās mājās, uzvelciet kuplu kleitu, zem kuras apakšbikses nevelciet vispār! Pārmaiņu treneris, seksologs Artūrs Šulcs iesaka izjust un apzināties savu ķermeni, arī tā intīmākās daļas, ko parasti ieslogām ciešas apakšveļas žņaugos. Sajūta būs fantastiska!

Gaisa plūsma, piekļūstot kailajām ķermeņa daļām, ievibrēs jaunas sajūtas. Sieviete jutīsies brīvāk, vieglāk, jo ķermeņa intīmajās zonās uzlabosies asinsrite.

Ja vide, kurā uzturaties, ir tīra, staigāt bez apakšveļas ir veselīgi un ērti – daudz labāk nekā ilgstoši atrasties sintētiskas, ciešas apakšveļas žņaugos un sēdēt pie datora sakrustotām kājām.

Šāda vienkārša pārmaiņa iezīmēs jaunus akcentus jūsu intīmajā dzīvē, stāsta Artūrs Šulcs. Pamēģiniet, partnerim patiks!

Putekļainā pilsētā vai birojā šāda brīvība nebūtu ieteicama, jo sievietes intīmās vietiņas ir jutīgas un saudzējamas.

Savukārt par daudz aprunātajiem stringiem seksologs saka, ka šis aksesuārs līdzīgi kā japāņu erotiskās mākslas šibari virves izraisa vieglu kairinājumu. «Ir apakšveļa ikdienas nēsāšanai un veļa, kas domāta novilkšanai.»

Ar mežģīnēm, rozītēm, fliteriem – skaistas, bet ne visai ērtas biksītes, kas paredzētas vienam skatītājam un kairinošiem mērķiem.

Pēc viņa domām, ir skaisti, ja sieviete apakšveļu nevis vienkārši iegādājas veikalā, bet gan izraugās īpašu, sev tīkamu materiālu, un pasūta pie šuvējas.

Mūsdienu, skrejošajām, darbos iegrimušajām sievietēm dažreiz vajadzētu domāt par smalkām sajūtu niansēm, izbaudīt un priecāties par savu ķermeni – tik skaistu un neatkārtojamu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu