Bekhems: 12 gadu vecumā treneris teica, ka nekad nespēlēšu Anglijas izlasē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Anglijas futbola kādreizējā zvaigzne Deivids Bekhems bērnībā saņēmis skarbu kritiku no trenera par savu augumu.

Bekhems karjeras laikā Anglijas izlasē aizvadīja 115 spēles, guva 17 vārtus, piedalījās trijos Pasaules kausa finālturnīros (1998., 2002. un 2006.), turklāt divos no tiem bija komandas kapteinis.

«Kad man bija kādi 12 gadi, treneris teica, ka esmu pārāk mazs augumā un pārāk vājš. Viņš teica, ka es nekad nespēlēšu izlasē,» «Eurosport» citē Bekhemu.

«Ir pagājuši 30 gadi, bet man bija visai laba karjera. Tāpēc aicinu jauniešus ticēt sev un mīlēt šo spēli, kaut arī mēdz būt grūti laiki,» uzsvēra bijušais futbolists.

Pašlaik 42 gadus vecais Bekhems karjeras laikā spēlēja Mančestras «United», Madrides «Real», «AC Milan», Losandželosas «Galaxy» un Parīzes «Saint-Germain» (PSG).

2013. gadā Bekhems noslēdza futbolista karjeru. Pēdējā sezonā PSG komandā viņš savu algu ziedoja labdarībai, taču tāpat bija vislabāk apmaksātais futbolists pasaulē, pateicoties reklāmu un sponsoru līgumiem.

Savukārt šobrīd Bekhems koncentrējas ASV augstākās futbola līgas (MLS) kluba izveidei Maiami.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu