TOP 10: Slavenības, kuras nevēlas bērnus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Viņas visas ir izskatīgas, gudras, mērķtiecīgas, stilīgas un talantīgas personības. Viņas mīl un apbrīno sabiedrība, jo visas patiesi ir ko sasniegušas dzīvē. Un tomēr ir kaut kas, kā viņām nav, - bērnu! Kāpēc viņas tā ir lēmušas, ka nevēlas atvases?

 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Renē Zelvēgere (Renée Zellweger)

Renē vienmēr intervijās ir izvairījusies no tēmas «bērni». Tomēr «London Times» intervijā, kad viņu «piespieda pie sienas», jautājot, vai sevi var iedomāties kā mammu, aktrise atbildējusi: «Būt mātei nav manas ambīcijas. Es nedomāju šādā plānā...»

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

Aktrise Marisa Tomei (Marisa Tomei)

Nākamā aktrise, kas nepiekrīt, ka sievietes uzdevums noteikti ir būt par māti, ir Marisa Tomei: «Nezinu, kāpēc sievietēm noteikti vajag bērnus, lai justos pilnvērtīgs cilvēks...» (Intervija «Manhattan Magazine»)

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

Aktrise Kima Ketrela (Kim Cattrall)

Ak, seksīgā Kima Ketrela no seriāla «Sekss un lielpilsēta»! Liekas, Samantas loma ir rakstīta tieši tev - Kima dzīvē ir savos uzskatos tikpat brīva kā seriāla varone. «Kad man bija pieci gadi, es fantazēju, ka nākotnē man būs simt suņu un simt bērnu. Saprotu, cik ļoti šī vēlme raksturo to, kā ārpasaule mani ietekmēja, diktējot sievietes lomas. Nē, es tam nebiju un neesmu gatava,» intervijā žurnālam «The Oprah Magazine» atzīst Kima.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

Diplomāte Kondolīza Raisa (Condoleezza Rice)

Kondolīza Raisa ir amerikāņu profesore, diplomāte un rakstniece. Viņa bija 66. ASV valsts sekretāre. To zinot, var tikai apjaust, cik daudz darba un pienākumu viņai ir bijis un cik atlicis laika privātajai dzīvei. «Man nebūs bērnu, bet es aizvien varu vēl apprecēties! Domāju, ja būtu precējusies un man būtu bērni - tā arī būtu pilnvērtīga dzīve. Esmu reliģioza un uzskatu, ka lietas notiek tā, kā Dievs lēmis,» intervijā «Ladies Home Journal» runā Kondolīza.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Helēna Mirena (Helen Mirren)

Holivudas karaliene reiz intervijā «Vogue» ir teikusi: «Tas nav mans liktenis. Es ilgi domāju, ka tā gan būs, un gaidīju, bet nekas nenotika. Man vienalga, ko domāja cilvēki, bet tiem, kas mani tirdīja ar jautājumu «kad būs» vai ierosinājumu «pasteidzies!», teicu: «Atšujieties!»

Foto: EPA/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

TV dīva Opra Vinfrija (Oprah Winfrey)

Opra arī nekad nav izjutusi vēlmi tapt par māti, iespējams, tāpēc, ka viņai ir daudz meitu. Atverot Opras līderības akadēmiju, viņa teica: «Nekad nedomāju, ka man būs bērni. Un nu man ir 152 meitas; 75 sagaidīsim arī nākamgad iestājoties.»

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Kamerona Diaza (Cameron Diaz)

Blondā aktrise Kamerona Diaza jau sen ir paudusi faktu, ka nevēlas bērnus. «Cik gan daudz darba un laika prasa bērni. Un atbildība, kas nepieciešama, kad tu dali savu dzīvi ar bērniem. Tas neatvieglotu manu dzīvi. Bērns - katru dienu un 18 gadus no vietas... Negribēt tapt par māti dara lietas vienkāršākas, bet, protams, šis lēmums man nenāca viegli,» izdevumā «Esquire» runā aktrise.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

Komiķe Sāra Silvermena (Sarah Silverman)

«Es gribēšu bērnus tad, kad man vairs nebūs ko gribēt,» reiz publiski paudusi komiķe Sāra.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

Aktrise Dženifera Anistone (Jennifer Aniston)

«Būt par māti nekad nav bijis manā vēlmju sarakstā, kas nozīmē: ja tāda nebūšu, es nebūšu piepildījusi savu dzīvi un sievietes sūtību. Esmu dzīvē radījusi un izauklējusi daudzas citas lietas un vērtības. Un domāju, ka nav godīgi šādu pienākumu uzspiest sievietēm,» izdevumā «Today Showin» runā Dženifera Anistone.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

TV seja Elena Didženeresa (Ellen DeGeneres)

Pēc vairāku gadu kopdzīves ar sievu Portiju TV šovu dīvai tika jautāts par ģimenes statusu - vai gaidāmi bērni, uz ko viņa «People» atbildēja: «Mēs, iespējams, būtu lieliski vecāki. Tomēr cilvēku daba ir cilvēka daba - mēs mīlam savus dzīvniekus!»

Foto: Scanpix/Reuters
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu