Parisa Hiltone ballītes laikā pazaudējusi savu 2 miljonus vērto gredzenu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Miljonu mantiniece un ballīšu karaliene Parisa Hiltone mēdz aizrauties ar dejām līdz pat rīta gaismai - šoreiz gaišmate uz mirkli pazaudējusi savu 2 miljonu ASV dolāru (1,6 miljoni eiro) vērto saderināšanās gredzenu, tomēr laimīgas sagadīšanās kārtā to atguvusi.

Kā informē ārvalstu mediji, Hiltone kādas ballītes laikā Maiami bija tik ļoti iekarsusi deju placī, ka pat nepamanīja, ka no viņas zeltneša pazudis 20 karātu lielais gredzens.

Parisas Hiltones līgavainis, aktieris Kriss Zilka ar apsardzes palīdzu steidzis pārmeklēt VIP zāles deju grīdu un beigu beigās gredzenu atradis ledus spainī, kas paredzēts dzērienu atdzesēšanai.

Hiltones tuvinieki ir noraizējušies, ka daiļo gaišmati kāds varētu apzagt, līdzīgi kā uzņēmēju un realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigzni Kimu Kardašjanu 2016. gada oktobrī Parīzē, Francijā, kad bruņotā laupīšanā viņai tika atņemts saderināšanās gredzens 4 miljonu dolāru vērtībā un citas rotaslietas.

Parisas līgavainis, kurš bildināja miljonu mantinieci šā gada sākumā, ieteicis mīļotajai izveidot gredzena repliku, ar ko viņa varētu iziet sabiedrībā, neuztraucoties par garnadžu ļaunajiem nodomiem.

Kā zināms, Parisu un Krisu vieno romantiskas attiecības kopš 2017. gada februāra. Par saderināšanos viņi paziņoja sociālajā vietnē «Instagram» šā gada sākumā.

#iSaidYas ?? Love you now & forever...? #ProposalGoals ? #NationalProposalDay

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu