Plakanas Zemes teorijas piekritējs beidzot uzlaidis sevi gaisā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Plakanas Zemes sazvērestību teorijas piekritējs Maiks Hjūss (Mike Hughes) beidzot ar savu paštaisīto raķeti pacēlies debesīs un veiksmīgi nolaidies atpakaļ. Tomēr, ka Zeme patiešām ir plakana, viņš joprojām nevar pierādīt. Par to vēsta izdevums «Live Science».

«Trakais» Maiks, kā viņš nodēvēts interneta ārēs, uzskata, ka Zeme ir plakana – līdzīga frisbija šķīvītim. Jau vēstīts, ka vairāki iepriekšējie mēģinājumi ar paštaisītu raķeti pacelties debesīs un atbrīvot ļaudis no tumsonības viņam neizdevās.

Šis mēģinājums pacelties gaisā ir trešais pēc kārtas. Atšķirībā no divām iepriekšējām reizēm šoreiz 61 gadu vecajam Maikam izdevās pacelties 572 metru lielā augstumā un veiksmīgi nolaisties atpakaļ uz Zemes.

Pēc nosēšanās viņš izdevumam «Associated Press» atklāja, ka, neskatoties uz sāpošo muguru, jūtas labi. Viņš arī piebilda, ka ir noguris no tā, ka viņu uzskata par gļēvuli, kas tikai izliekas, ka būvē īstu raķeti. Tagad viņš visiem esot parādījis, ka nav nekāds diletants.

Lai arī pacelties virs Zemes Maikam izdevās veiksmīgi, tomēr misijas galvenais mērķis – pierādīt to, ka Zeme ir plakana – joprojām nav izpildīts.

«Vai es ticu, ka Zeme ir plakana kā frisbija šķīvītis? Jā, es ticu. Vai es to varu tagad pierādīt? Nē. Tāpēc es vēlos doties kosmosā,» savā «Facebook» lapā raksta Maiks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu