Seksīgo Antonio Banderasu vairs nav iespējams atpazīt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Allaž simpātiskais spāņu aktieris Antonio Banderass, kurš pēc lomas 1995. gada filmā «Desperado» lauza ne vienu vien sirdi, nu kļuvis pavisam svešs.

Aktieris nule piedalījies «National Geographic» seriāla «Ģēnijs» otrās sezonas preses konferencē, kurā bija redzams skūtu galvu un bez uzacīm.

Aktierim šogad apritēs 58 gadi.

Kā zināms, Banderass pērnā gada sākumā piedzīvoja sirdstrieku, tomēr ar pilnu sparu turpināja filmēties. Par mākslinieka Pablo Pikaso lomu seriālā «Ģēnijs» aktieris izteicās: «Šis dzīvesstāsts ir tik aizraujošs! Esmu ļoti priecīgs par iespēju izstāstīt autentisku stāstu par vienu no pasaulē inovatīvākajiem gleznotājiem.»

Seriāla producents Rons Hovards: «Lielais vizionārs Pablo Pikaso ir celmlauzis, kura darbi ir ietekmējuši gan mākslu, gan kultūru, tādēļ tas ir perfekts stāsts «Ģēnija» otrajai sezonai. Antonio bija dabiska izvēle, jo viņš tāpat kā Pikaso dzīvē nepazīst robežas. Tas piešķir autentiskumu mūsu darbam. Banderass ir plaša diapazona aktieris, un, manuprāt, viņš lieliski atainos šā brīnišķīgā un neparastā mākslinieka dzīvi.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu