«Arco Color Latvija» izbūvē jaunu ražotni ar nanotehnoloģijām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pulverkrāsošanas uzņēmums «Arco Color Latvija» Salaspilī uzbūvējis 1300 m2 plašu ražošanas ēku. Projekta realizācijā investēti 1,7 miljoni eiro, piesaistot bankas Citadele finansējumu, kā arī investīcijas no vietējiem un ārvalstu uzņēmējiem.

«Ražojoša uzņēmuma izveidei un attīstībai piemērotākais ir bankas finansējums investīcijām. Uzņēmēji to izmanto gan jaunu ražotņu izveidei, gan iekārtu iegādei, lai palielinātu esošās jaudas un nodrošinātu lielāku produkcijas apjomu un apgrozījuma pieaugumu. Finansējums investīcijām uzņēmumiem palīdz kļūt efektīvākiem, saražojot vairāk ar mazākām izmaksām, un iegūt neatkarību un stabilitāti, piemēram, savā īpašumā iegādājoties uzņēmējdarbībai nepieciešamo nekustamo īpašumu, nevis to īrējot,» saka bankas Citadele Vidējo uzņēmumu apkalpošanas vadītājs Guntis Mincis.

«Finansējumu investīcijām uzņēmēji var izmantot konkrētam investīciju projektam, kas palīdzēs attīstīt uzņēmumu un veicinās tā saimniecisko darbību. Kredīta atmaksai gandrīz vienmēr tiek veidots individuāls grafiks. Citadeles priekšrocība ir personīga apkalpošana, jo uzņēmēju konsultē savs menedžeris, pie kā var vērsties ne tikai par kreditēšanas jautājumiem, bet arī par citiem bankas pakalpojumiem,» skaidro Guntis Mincis.

«Pēdējo gadu laikā metālapstrādes tirgus Latvijā strauji attīstās, pieprasot arvien augstāka līmeņa kvalitāti sniegtajiem pakalpojumiem. Tieši tāpēc ražotnē esam ieviesuši un pielietojam nano tehnoloģiju, kas Latvijas tirgū ir inovācija. «Arco Color Latvija» mērķis ir sniegt maksimāli lielu pienesumu metālapstrādes uzņēmumiem gan Latvijā, gan ārvalstīs. Astoņu mēnešu laikā, kopš aktīvi strādājam, esam realizējuši dažādas sarežģītības lielākus un mazākus projektus, precīzi ievērojot klientu noteiktos izpildes termiņus un kvalitātes prasības,» stāsta «Arco Color Latvija» valdes priekšsēdētājs Jānis Gibeiko.

«Arco Color Latvija» inovatīvā līnija, kurā tiek izmantota jaunākās paaudzes videi draudzīga pirmsapstrādes tehnoloģija «Oxsilan», ļauj nodrošināt pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām augstākā līmeņa kvalitātē. Par ražošanas kvalitātes augsto standartu liecina arī tikko saņemtais ISO 9001:2015 sertifikāts.

«Arco Color Latvija» jauno ražotni izveidoja, apvienojot Latvijas un Igaunijas uzņēmēju zināšanas industriālo krāsu tirdzniecības un metāla izstrādājumu krāsošanas jomā. Ražotnes iekārtas īpaši projektētas, balstoties uz uzņēmuma «Arco Color » Eiropas partneru 20 gadu pieredzi krāsošanas tehnoloģiju jomā.

Kā saņemt finansējumu investīcijām?

  • Kredītu investīcijām bankā Citadele var saņemt, sākot no vairākiem tūkstošiem eiro līdz vairākiem miljoniem eiro.
  • Kā kredīta nodrošinājums var būt nekustamais īpašums, komercķīla aktīviem, privātpersonu vai cita uzņēmuma galvojums, ALTUM izsniegta garantija.
  • Kredīta atmaksu var veikt katru mēnesi vai pēc individuāla grafika.
  • Finasējumam Citadelē var pieteikties arī uzņēmumi, kas ir citas bankas klienti.
  • Kredīta atmaksas termiņš - līdz 15 gadiem.

Pieteikties konsultācijai

Uzziņai! E-pasts: info@citadele.lv; tālrunis: 67010000.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu