333 trasē notiks Baltijā pirmās 24 stundu izturības sacīkstes ar kartingiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sporta kompleksā «333» no 5. līdz 6. maijam norisināsies Baltijā vēl nebijis izaicinājums – «24h Of Baltics», diennakts izturības sacensības komandām ar īres kartingiem. Šīm sacensībām būs ne tikai vēsturiska nozīme Baltijas autosporta mērogā, bet arī simbolisks sveiciens Latvijai, Lietuvai un Igaunijai simtgadē.

Haralds Šlēgelmilhs, sporta kompleksa «333» vadītājs: «2018. gads ir vēsturiski unikāls – mēs esam liecinieki brīdim, kad Baltijas valstīm aprit simts gadi! «24h Of Baltics» sacensības būs kā sveiciens no autosporta un svētki, ar kuriem atzīmēsim valstu kopā būšanu, godināsim sadarbību un vienkārši priecāsimies par to, ka šodien esam kopā! Latvijā ir vairākas komandas un braucēji, kuri lieliski sevi pierādījuši šāda veida sacensībās pasaulē, Lietuvā un Igaunijā ir spēcīgi autosportisti, Eiropas un pasaules braucēji ar lielu prieku pie mums ciemojas. Līdz ar to esmu pārliecināts, ka šīs būs aizraujošas starptautiska mēroga cīņas un lieliskas svinības!»

24 stundu kartingu izturības sacensības visā pasaulē kļūst arvien populārākas un izaicina ne tikai kartingu braucējus, bet arī citu autosporta disciplīnu pārstāvjus. Sagaidāms, ka arī šis nebūs izņēmums un braucēju rindās redzēsim ne tikai Baltijā pazīstamus braucējus, bet arī sportistus no visas Eiropas. Izturības sacensībās galvenais rezultāta noteicējs būs komandas, saliedētība un pareiza braucēju stratēģijas izvēle.

Sacensības norisināsies sporta kompleksa «333» mazajā trasē ar Sodi SR5 kartingiem.

Sacensību nolikums

Sacensību dienaskārtība

Piektdiena, 4.maijs

17:00 – 20:00 Brīvie treniņi

Sestdiena, 5.maijs

10:30 – 12:15 Reģistrācija

12:30 – 12:45 Dalībnieku sapulce

13:00 – 14:00 Kvalifikācija

15:00 STARTS

Svētdiena, 6.maijs

15:00 FINIŠS

15:30 Apbalvošanas ceremonija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu