Laura Rizoto atklāj brazīliešu Lieldienu tradīcijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/laurarizzotto

Strauji tuvojas Lieldienas, kad jau atkal pavadīsim laiku kopā ar ģimeni vai draugiem pie bagātīgi klāta svētku galda. Šogad Latvijā Lieldienas svinēs dziedātāja Laura Rizoto (Laura Rizzotto), kas pārstāvēs mūsu valsti «Eirovīzijas» dziesmu konkursā.

Uz jautājumu, kādas ir Lauras Lieldienu svinēšanas tradīcijas, viņa atbild: «Ņujorkā es dzīvoju viena, tāpēc Lieldienās parasti ar tuvākajiem draugiem sarīkojam Lieldienu branču. Kad es dzīvoju kopā ar ģimeni, mēs svinējām Lieldienas latviešu/brazīliešu stilā. Mēs ar brālēniem un māsīcām uzmanīgi krāsojām Lieldienu olas un tad piedalījāmies drudžainās olu sišanas kaujās pirms kārtīgas izēšanās pie vecmāmiņas.»

Vaicājot, kas raksturīgs brazīliešu Lieldienu svinībām, Laura atklāj: «Brazīlieši Lieldienās dāvina tuviniekiem un draugiem šokolādes olas, kas dažreiz ir neiedomājamos izmēros!» Gluži tāpat kā Latvijā!

Jau vēstīts, ka šogad Latviju «Eirovīzijā» pārstāvēs latviešu izcelsmes brazīliešu dziedātāja Laura Rizoto, kura konkursā izpildīs dziesmu «Funny Girl».

Uz augšu