Abu Meri: «Nu nav man harēma!» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šonedēļ medijos izskanēja runas, ka Saeimas deputātu un gastroenterologu Hosamu Abu Meri vieno romantiskas attiecības ar LTV1 pārraides «Rīta Panorāma» vadītāju Lindu Krūmiņu. Intervijā izdevumam «Vakara Ziņas» Abu Meri paudis savu nostāju - kad deputāts sāk nopietnas attiecības, viņš ir par laulībām.

Intervijā «Vakara Ziņās» Abu Meri stāsta: «Manā kultūrā tā ir pieņemts. (..) Nevar dzīvot vienkārši tāpat kopā, savas attiecības ir jāsakārto, lai būtu statuss - vīrs un sieva. Tieši tāpēc arī ar Lindu Mūrnieci apprecējos pēc pusgada draudzības, jo sapratām, ka varam dzīvot kopā. Es vienkārši tāpat nevarēju ar viņu dzīvot kopā, tas nebūtu godīgi pret sievieti.»

Deputāts turpina: «Nu nav man harēma. Man ir bijušas tikai manas sievas. Kāpēc mēs nenosodām vīriešus, kuri gada laikā maina vairākkārt sievietes? Tad, dzīvojot šādu dzīvesveidu, vīrietim 20 sievietes būtu oficiālas sievas un būtu 20 laulības šķiršanas. Bet es uzņemos atbildību par savām sievām, kad apprecos un kad šķiros, es rūpējos, lai sievietei viss būtu.»

Jau vēstīts, ka Hosams Abu Meri ieskatījies savā draudzenē Lindā Krūmiņā pērnā gada novembrī un abus vieno romantiskas attiecības jau trīs mēnešus.

Hosams Abu Meri un viņa bijusī sieva Linda Mūrniece par šķiršanos publiski paziņoja 2017. gada 10. jūnijā sociālajā tīklā «Facebook».

«Šī ir vieta, kur vairākus gadus esam dalījušies ar priecīgām ziņām, smaidīgām bildēm un stāstījuši par to, kā mums iet. Katram atsevišķi un abiem kopā. Vienmēr esam saņēmuši atbalstu. Arī šodien atbalsts mums nepieciešams.

Mūsu skrejošās dzīves un straujās karjeras atstājušas pēdas mūsu ikdienā. Tieši ikdienas sīkumi ir tie, kas nogalina mīļumu. Lai tie nenogalinātu arī mūsu mīlestību, esam nolēmuši būt divi atsevišķi cilvēki, ne ģimene ar vienu uzvārdu. Tomēr mēs vienmēr būsim viens otram, lai rūpētos, palīdzētu un atbalstītu.

Mums paliek mūsu lieliskās draugu attiecības, un mums paliek mūsu bezgala piepildītie pieci laulības gadi. Stereotipi pieprasa, lai šķiršanās ir kas slikts un skumjš, bet mēs to redzam kā iespēju nosargāt mīlestību, savstarpēju cieņu un draudzību,» informēja Abu Meri un Mūrniece.

Pāris dokumentus par laulības šķiršanu parakstīja 14. jūnijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu