7 patiesi mīlas stāsti, kas pārspēj «Titāniku» un «Piezīmju grāmatiņu»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Pavasara iestāšanās, saulaināki rīti un siltākas vēja pūsmas – šie vai tomēr citi, bet ir kādi iemesli, kāpēc cilvēki manāmi priecīgāki. Un tā vien šķiet, ka gaisā virmo romantika. Nebūtu brīnums, ja pavasaris būtu tas gadalaiks, kad gaidpilnas sirdis satiekas un iemīlas, veidojot savu īpašo stāstu. Šiem mīlas stāstiem par godu goodhousekeeping.com apkopoja dažus patiesus un aizkustinošus stāstus par cilvēku ticību, nesavtību, uzticību un galu galā par mīlestību.

 
Foto: springst/ Instagram

Romantiskā glābšana

Rouzana Sdoija vēroja Bostonas maratonu 2013. gadā, kad nogranda sprādziens, noraujot viņai daļu kreisās kājas. Palīdzēt piesteidzās ugunsdzēsējs Maiks Materijs, kurš palīdzēja glābt sievietes dzīvību un visu laiku līdz pat slimnīcai bija viņai līdzās, turot roku un mierinot. Vēlāk, kad Sdoija atguvās, Maiks viņu apciemoja slimnīcā. Gandrīz četrus gadus vēlāk viņš bildināja sievieti, kuru palīdzēja izglābt. Viņu mīlas stāsts pat kļuva par iedvesmas avotu grāmatai.

 
Foto: Ekrānšāviņš

Paslēptais gredzens

Kāds austrāliešu pāris kļuva slavens bildinājuma dēļ – līgavainis saderināšanās gredzenu veselu gadu bija paslēpis vienkāršā rotā. Terijs savai draudzenei Annai izgatavoja koka kaklarotu, lai to uzdāvinātu viņai attiecību gada jubilejā. Noslēpumā viņš gan paturēja to, ka rotas iekšpusē ir kas paslēpts. Kad pienāca īstais brīdis, Terijs pārlauza kaklarotu un pasniedza Annai gredzenu, kuru viņa bija nēsājusi diendienā gada garumā.

 
Foto: Christopher Dempsey/ Facebook

Ideāla saderība

Pēc tam, kad vīrietis padzirdēja par kolēģa māsīcu, kurai nepieciešama nieres transplantācija, viņš nesavtīgi ziedoja savu nieri pilnīgai svešiniecei… un pēc tam viņu apprecēja. Bijušais jūras kājnieks Kriss Dempsijs izlēma veikt saderības pārbaudes, kaut arī ne reizi nebija saticis vai dzirdējis par Heteri Krīgeri. Izrādījās, ka viņi bija saderīgi arī citās dzīves jomās. Pārcietuši nopietnas operācijas, abi ātri vien kļuva par ko vairāk nekā vienkārši draugiem.

 
Foto: Dale Partridge/ Facebook

Tikai viena sieviete

Dažiem cilvēkiem kļūst aukstas kājas, domājot par monogāmiju attiecībās, bet Deils Partridžs atklāja, ka viņa laulība ar «vienu sievieti» nekad nekļūst garlaicīga. Virāla kļuva viņa Facebook ziņa, kurā autors rakstīja: «Vīrieši ir tik satraukti, ka laulība piespiedīs viņus būt «tikai ar vienu sievieti» visu atlikušo mūžu. Bet tā nav taisnība. Es iemīlējos deviņpadsmitgadīgā klinšu kāpējā, apprecēju divdesmitgadīgu dzīvnieku mīļotāju, ģimenes pieaugumu sagaidīju ar 24 gadus vecu māti, tad izveidoju saimniecību ar 25 gadus vecu mājsaimnieci, un šodien esmu precējies ar gudru sievieti, kam ir 27 gadi. Tu patiesībā būsi pārsteigts par to, cik daudz skaistu «versiju» gadu gaitā tu būsi apprecējis.»

 
Foto: Plaza Health Network/ Facebook

Nekad nav par vēlu

Teicienam «mīlēt nekad nav par vēlu» ir dzīvs pierādījums – Marija Terēza Kobara. Savu dvēseles radinieku un pirmo līgavaini viņa satika, būdama 80 gadus veca. Karloss Viktors Suaress dzīvoja pretējā gaiteņa galā aprūpes namā, kurā viņi abi uzturējās. Viņš par abu tikšanos saka, ka tā bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena. Viņi sāka pavadīt laiku kopā, iemīlējās un pēc astoņiem mēnešiem viens otram teica jāvārdu.

 
Foto: Evan Leach/ Facebook

Jaunības dienu simpātija

Nenoraksti jaunības dienu romānu! Divi vasaras nometnes mīlnieki pēc 25 gadiem «satikās» tiešsaistes iepazīšanās portālā. Evans Līčs nosūtīja koķetu ziņu Kimai Kūlai, nenojaušot, ka viņš raksta savai jaunības dienu mīlestībai (viņai bija mainīts uzvārds, kas palicis pēc pirmās laulības). Par laimi, Kima viņu uzreiz atcerējās. Abi sāka satikties, un pēc dažiem gadiem mija gredzenus Parīzē.

 

Slimībā vai veselībā

Kad ārsti Kregam Laijenam diagnosticēja aizkuņģa dziedzera vēzi, viņiem ar līgavu Džoanu bija jāpasteidzina savas kāzas. Pāris neļāva, lai ārstu prognoze stātos ceļā viņu nodomam, kāzas tika nosvinētas godam. Svinību laikā jaunā sieva, izrādot solidaritāti sirgstošajam vīram, noskuva savus matus. Kregs par šo pavērsienu bija sajūsmā: «Šī bija pirmā reize, kad redzēju Džoanu bez matiem, un viņa izskatījās skaista, vienkārši satriecoša.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu