Linda Mūrniece: «Kas «kārtējai» sievietei liek domāt, ka viņa ir «īstā»?»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gints Ivuškāns

Kādreizējā iekšlietu ministre un viesnīcas «Hotel Roma» vadītāja Linda Mūrniece sociālajā tīklā «Twitter» nākusi klajā ar filozofisku atklāsmi par attiecībām, iespējams, atsaucoties uz bijušo mīļoto vīrieti.

Šo tvītu Mūrniece publiskoja dienā, kad presē izskanēja ziņas par viņas bijušā vīra, Saeimas deputāta, gastroenterologa un Arābu kultūras centra valdes priekšsēdētāja Hosama Abu Meri jaunajām attiecībām ar «LTV1» kanāla raidījuma «Rīta Panorāma» vadītāju Lindu Krūmiņu.

Šajās pārdomās piedalījās arī kāda komentētāja, rakstot: «Sievietei par to nav jādomā. Viņai ir jādomā, vai īstais ir viņš.» Savukārt žurnālists Bens Latkovskis pauda citādāku nostāju: «Viņa arī ir īstā. Šajā brīdī. Cilvēks nav robots, kurš dzīvo pēc rūpīgi izstrādāta, pragmatiska plāna. Kā stāsta gudri cilvēka dzīļu pētnieki - cīņā starp apziņu un zemapziņu vienmēr uzvar zemapziņa. Tāda nu tā pasaule ir.»

Kā jau ziņots, Hosams Abu Meri un Linda Mūrniece par šķiršanos publiski paziņoja 2017. gada 10. jūnijā sociālajā tīklā «Facebook».

«Šī ir vieta, kur vairākus gadus esam dalījušies ar priecīgām ziņām, smaidīgām bildēm un stāstījuši par to, kā mums iet. Katram atsevišķi un abiem kopā. Vienmēr esam saņēmuši atbalstu. Arī šodien atbalsts mums nepieciešams.

Mūsu skrejošās dzīves un straujās karjeras atstājušas pēdas mūsu ikdienā. Tieši ikdienas sīkumi ir tie, kas nogalina mīļumu. Lai tie nenogalinātu arī mūsu mīlestību, esam nolēmuši būt divi atsevišķi cilvēki, ne ģimene ar vienu uzvārdu. Tomēr mēs vienmēr būsim viens otram, lai rūpētos, palīdzētu un atbalstītu.

Mums paliek mūsu lieliskās draugu attiecības, un mums paliek mūsu bezgala piepildītie pieci laulības gadi. Stereotipi pieprasa, lai šķiršanās ir kas slikts un skumjš, bet mēs to redzam kā iespēju nosargāt mīlestību, savstarpēju cieņu un draudzību,» informēja Abu Meri un Mūrniece.

Pāris dokumentus par laulības šķiršanu parakstīja 14. jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu