«Torpedo» ģenerālmenedžeris: Par Daugaviņa palikšanu komandā nevaru atbildēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Ņižņijnovgorodas «Torpedo» kluba ģenerālmenedžeris Jans Golubovskis izdevumam «Sport-Experss» norādījis, ka nākamajā sezonā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas sastāvā būs citi viesspēlētāji. Viņš nezina, vai vienības rindās paliks uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Pētera Skudras vadītā «Torpedo» komanda šajā sezonā izmantoja plašu spēlētāju rotāciju. Golubovskis skaidro, ka tā nevar turpināties.

Vienīgais no leģionāriem, kuram uz nākamo sezonu ir līgums ar «Torpedo», ir Roberts Saboličs. Kluba vadība nākamajā sezonā plāno nomainīt viesspēlētājus.

«Lemsim. Tagad es nevaru atbildēt uz šo jautājumu,» tā uz «Sport-Express» jautājumu par Kaspara Daugaviņu palikšanu komandā nākamajā sezonā atbildēja Golubovskis.

29 gadus vecais Daugaviņš šosezon 60 KHL mačos izcēlās ar 11 vārtu guvumiem un 18 rezultatīvām piespēlēm, ar nopelnītiem 29 punktiem dalot rezultatīvākā spēlētāja godu «Torpedo» komandā.

Daugaviņš šajā pavasarī savainojumu dēļ nevarēs palīdzēt Latvijas nacionālajai komandai pasaules čempionātā Dānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu