Ksenijas Sobčakas paziņa izpļāpājas: Viņa ir stāvoklī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Uzvirmojušas baumas, ka par Krievijas Parisu Hiltoni dēvētā TV personība, modele, aktrise un sabiedrības dāma Ksenija Sobčaka (36), kura šogad bija viena no pretendentēm uz Krievijas prezidenta amatu, varētu būt stāvoklī.

Šādas runas sākušās pēc īpaši asām politiķu debatēm televīzijā, kurās Sobčaku līdz asarām noveda viņas sāncensis Vladimirs Žirinovskis.

Ksenijas draugs un kolēģis, TV seja Andrejs Malahovs, intervijā ar «StarHit» pastāstīja: «Ksenija ir stāvoklī. Tā bija hormonu vētra. Bet jebkurā gadījumā šādi uzvesties, it īpaši iesirmam vīrietim, nav pieņemami.»

Pati politiķe ar medijiem kategoriski atsakās runāt par šo jautājumu un izskanējušo informāciju nav ne apstiprinājusi, ne noliegusi.

Sobčaka pašlaik kopā ar vīru, aktieri un režisoru Maksimu Vitorganu (45), audzina dēlu Platonu (1).

Kā jau ziņots, Krievijā svētdien notikušajās prezidenta vēlēšanās uzvarēja līdzšinējais valsts vadītājs Vladimirs Putins, nodrošinot sev vēl vienu sešu gadu amata termiņu.

Bez Putina vēlēšanās bija vēl septiņi kandidāti. Pēc CVK datiem, otrajā vietā izvirzījies Pāvels Grudiņins no Komunistiskās partijas ar 11,82% balsu. Tālāk seko Vladimirs Žirinovskis no ultranacionālistiskās Liberāldemokrātiskās partijas ar 5,68% balsu, Ksenija Sobčaka no opozīcijas partijas «Pilsoniskā iniciatīva» ar 1,66% balsu, Grigorijs Javļinskis no liberālās partijas «Jabloko» ar 1,04% balsu, Boriss Titovs no Izaugsmes partijas ar 0,75% balsu, Maksims Suraikins no partijas «Krievijas komunisti» ar 0,68% balsu, kā arī Sergejs Baburins no nacionālistiskās partijas «Krievijas tautas savienība» ar 0,65% balsu.

Vispazīstamākais opozicionārs Aleksejs Navaļnijs kā kandidāts vēlēšanām netika reģistrēts, jo viņam ir krimināla sodāmība lietā, kuru viņš pats dēvē par safabricētu. Navaļnijs bija aicinājis prezidenta vēlēšanas boikotēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu